• HAUSER Gala Concert

  Papp László Budapest Sportaréna

  HAUSER Budapestre érkezik! A koncert új dátuma 2021. február 3. Ez a show egyedi élmény lesz a vendégek számára, hiszen HAUSER egy hatalmas szimfonikus zenekarral lép színpadra.

  More...
 • ONLINE - Aposztróf - „És azt álmodja, hogy él." - Rejtő Jenő-est

  Várkert Bazár Online tér

  A Várkert Irodalom sorozat novemberi 10-i estjén Rejtő Jenőt idéztük meg, a mindössze 37 évet élt, mégis nagyhatású alkotót.

  More...
 • Daddy Yankee

  Papp László Budapest Sportaréna

  A 2021. június 17-én a Papp László Arénában először ad koncertet Magyarországon a Puerto Ricó-i énekes-dalszerző Daddy Yankee, napjaink egyik legsikeresebb latin-amerikai kedvence.

  More...
 • Biztonságos nyáresti élmények karácsonyra

  Szegedi Szabadtéri Játékok 2021

  Világhírű Broadway musicalek a Dóm téren: Jézus Krisztus Szupersztár, Apáca Show, West Side Story. Az újszegedi színpadon: a Traviata c. opera, a Scapin furfangjai c. vígjáték és a Hófehérke és a hét törpe c. mesebalett.

  More...
 • Mamma Mia!

  Madách Színház

  A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. 2014-es bemutatója óta töretlen sikerrel fut a Szirtes Tamás rendezte előadás.

  More...

Event listings

2,336 events 2,375,920 available tickets

Suggestions


ONLINE - Asaya Fujita: Bekkanko, a grimaszdémon

Kolibri Színház Online tér

Ez a világszerte nagy sikerrel játszott, kortárs japán mesejáték igazi szerelmes történet. Egy vak lány és egy ijesztgetésre alkalmatlan, de mindenkit mosolyra…

Gryllus Dániel a Kaláka együttes alapító tagja és vezetője 70. születésnapja alkalmából barátaival ünnepelt a Várkert Bazár színpadán.


Veszprémfest Classic / Paganini+ Szép

VeszprémFest, Jezsuita Templomkert

A Cziffra Fesztivál és a VeszprémFest közös, Paganini+ estjén Balázs János Liszt-etűdöket játszik, Szakcsi Lakatos Béla improvizál, Paganini eredeti kompozícióiban pedig Lendvay…

 

Az átiratokkal gyakran kísérletező együttes Várdai Istvánnal Bach-szonátát játszik kamarazenekari felállásban, majd a csodás Juliane Banse közreműködésével Mendelssohn jól ismert dalait hallhatjuk…

A beszélgetőest-sorozat egyik állandó vendége az ország kedvenc toxikológusa, Dr. Zacher Gábor aki mindig kíméletlenül és kendőzetlenül kimondja gondolatait.

ONLINE - ENEMVÉ 3.3

Várkert Bazár Online tér

Zord bűnös vagyok, azt hiszem, de jól érzem magam.” - Várkert Irodalom
Három ismert színész - Kováts Adél, Csuja Imre, Thuróczy…

 

ONLINE - Spiró György: Csirkefej

Gózon Gyula Kamaraszínház - ONLINE TÉR

A helyenként igen naturalista nyelvezetű, megrázó erejű, csak 16 éven felüli nézőknek szóló előadás metszően éles képet rajzol a kor társadalmáról.

Az Illúzió Mesterei - 2021

MOM Kulturális Központ

Világhírű bűvészek és ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban! New York, Párizs, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten!…

IL DIVO

Papp László Budapest Sportaréna

Tűz, szenvedély, érzékiség, és négy angyali hang! 2021. október 29-én ismét fellép Budapesten az IL DIVO!

 

Lackfi50 - VILÁGZENE és KLASSZIK

MOM Kulturális Központ, Színházterem

Lackfi János fél évszázados fennállása alatt színes irodalmi lábnyomot hagyott a földgolyó hazai szegletén.

ONLINE - Bálint Ágnes: Mazsola

Fabula Bábszínház - online tér

Mazsola, a gazdájától elkergetett induri-pinduri malac és a melegszívű Manócska felejthetetlen történetei elevenednek meg a bábszínpadon.

ONLINE - Félbevágott pipafüst - Berecz András estje

Kölcsey Központ Bálterem online

Ez az az ámuló szájból és a lélek legmélyéről mennyezetre fújt füst, melyen át férfi és nő régtől fogva egymást vizsgálgatja –…

 

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Dear Customer,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept