• Zongoraáriák - Liszt209

  Erkel Színház

  Az Őrzők Alapítvánnyal közös zongorahangverseny idei vendége Bogányi Gergely, aki immár harmadik alkalommal vállal az Operában Liszt-estet.

  More...
 • Juan Diego Flórez

  Erkel Színház

  Október 22-én egy felejthetetlennek ígérkező koncert várja az zenekedvelő közönséget az Erkel Színházban, ugyanis a pazar akusztikájú helyen a világ egyik legtehetségesebb és legsokoldalúbb tenorja, Juan Diego Flórez ad koncertet.

  More...
 • Ady100

  Várkert Bazár

  Egy nap Adyval a Várkert Bazárban! Szerelmek, vágyak, érzelmek, asszonyok és szerelmes éjszakák…

  More...
 • Cesar Millan Live 2019

  Papp László Budapest Sportaréna

  A világhírű kutyapszichológus 2019-ben egy teljesen új, az „It’s All About Family” című élő előadásával tér vissza Magyarországra két fiával, Calvinnel és Andréval.

  More...
 • Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál - „LEGENDÁK”

  Zeneakadémia

  A klasszikus gitáros élet aktuális legnagyobbjai - Manuel Barrueco, Paul O’Dette és David Russel - érkeznek a Zeneakadémiára novemberben.

  More...
 • Dívák Karácsonya

  BOK Csarnok

  Radics Gigi, Dér Heni, Tolvai Reni, Király Linda négy csodás énekhang, négy sikeres énekesnő egy produkcióban áll színpadra.

  More...
 • Kovács Kati Symphonic Live - Az Életmű koncert

  Pécs, Szombathely, Salgótarján, Szolnok, Budapest

  Az énekesnő idén tölti be 75. születésnapját. Ez az esztendő e jubileum jegyében telik a művésznő és népes rajongótábora számára.

  More...

Event listings

9,060 events 4,441,287 available tickets

Suggestions


IGAZÁBÓL KARÁCSONY - SZIMFONIKUS KONCERTSHOW

Papp László Budapest Sportaréna

A Budafoki Dohnányi Zenekar a tavalyi hagyományteremtő bevezetés után idén december 28-án is „igazából megünnepli a karácsonyt”!

Nyári Károly Budapesti Karácsonyi Koncert

Budapest Kongresszusi Központ

Ünnepelje a szeretet ünnepét családjával és barátaival közösen Nyári Károly felejthetetlen Budapesti Karácsonyi Koncertjén, 2019. december 27-én a Kongresszusi Központban!

Jack a húszéves házassági évfordulójukon egy gyémánt nyakékkel lepi meg feleségét – és egy bérgyilkossal…

 

Vidám történeteket és megható, fantasztikus sportsikereket ismerhetnek meg a világ legjobb sportolóiról Gundel Takács Gáborral és Fábián László olimpiai bajnok öttusázóval.

A játék élmény! - Társasjátékozzunk együtt! Tarts velünk a Szubjektív - Az Iparművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban kiállításunk családi napján!

JAZZ+AZ koncert

Papp László Budapest Sportaréna

2000-2020: 20 YEARS CHALLENGE! - 20 év után az Arénában a JAZZ+AZ! Geszti Péter, Kozma Orsi, Váczi Eszter, Behumi Dóri, Dés Lászlóval…

 

Minden évben a ZENE-BOR ünnepén december 30-án a Budapest Kongresszusi Központban, nagyszabású gálakoncertet ad a világon egyedülálló 100 Tagú Cigányzenekar.

Négy jóbarát nem mindennapi, fergeteges kalandját mutatja be az olasz vígjáték, Magyarországon először, Gergely Róbert rendezésében!

Kihagyhatatlan őszi kedvezmények a Vígszínházban

Vígszínház és Pesti Színház

Kezdje a Vígszínházban az idei színházi évadot! Váltson jegyet most 30% kedvezménnyel a Vígszínház és a Pesti Színház 4 nagysikerű előadására!

 

Vérpezsdítő… Fergeteges… Zene és Látvány varázslatos találkozása…

Talamba 20 – jubileumi koncert

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Az ütőegyüttes megalakulása huszadik évfordulóját Miklósa Erikával ünnepeli - a világon egyedülálló fúziót alkotva.

HAUSER

Papp László Budapest Sportaréna

A 2CELLOS sármos csellistája az Arénában! Stjepan HAUSER klasszikus nagyzenekari műsorral lép fel 2020. április 28-án a Budapest Sportarénában.

 

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Dear Customer,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept