Event listings

8,211 events 3,794,790 tickets

Last minute


A neves előadók olyan információkat, tapasztalatokat és tanácsokat osztanak meg a szakma fejlődni akaró képviselőivel, amelyek jelenleg a leghatékonyabban működő módszerek! Tegye magát szabaddá, fejlessze képességeit! Biztos lehet benne, hogy ez a nap százszorosan megtérül!

"Érdekel a blogolás? Szívesen találkoznál a netes kedvenceiddel? Gyere el október 16-án a Cosmopolitan Blogger Day-re, és tudj meg mindent a digitális világról!"

OKTÓBER 2. VASÁRNAP 18.00 A GROUP'N'SWING ESÉLYEGYENLŐSÉGI KONCERTJE

Suggestions


2016 szilveszterének éjszakáján az Amadinda és Presser Gábor a 16. szilveszteri koncertet adja a Zeneakadémián. Újra zakatol a “zenevonat"

Spanyol, argentin és olasz gitárművészek ejtik ámulatba a közönséget, műsoron a tangó királya, Astor Piazzola művei.

GLORIA GAYNOR

Papp László Budapest Sportaréna

Pontosan 10 év után, december 29-én újra Budapesten lép fel a legendás amerikai diszkókirálynő.

 

Virtuózok Gálakoncert

Papp László Budapest Sportaréna

A Virtuózok, a világ első komolyzenei tehetségkutató műsora, első és második szériájának döntősei adnak gálakoncertet október 15-én az Arénában.

Hazánk egyik egyedülálló hangi adottsággal rendelkező énekese, Kiki, régi álmát valósítja meg a RaM Colosseum színpadán.

Budapest 1982 után ismét Asztalitenisz Európa-bajnokságnak ad otthont október 18-23 között. Az idei Eb-n egyesben és párosban küzdenek majd a játékosok.

 

Gogol: Egy őrült naplója

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház

Gogol Egy örült naplója című „pétervári elbeszélését” állítja színpadra Bodó Viktor 2016 tavaszán monodráma formájában. A történet főszereplőjét Keresztes Tamás alakítja.

A funtineli boszorkány

Új Színház

Aki kicsit is fogékony léleknemesítő élményekre ebben a borzongatóan meseszerű történetben megtalálja a szépet.

A tavalyi nagy sikerű turnézárás után Ákos "MÉG EGYSZER" Győrbe érkezik. 2016.október 08-án az AUDI ARÉNA GYŐR ad otthont ismét a fergeteges…

 

A Group'n'Swing Esélyegyenlőségi Koncertje

Marczibányi Téri Művelődési Központ

Ahogyan ez az elmúlt években már tradícióvá nemesedett, a zenekar ebben az évben is megrendezi a Nem adom fel! együttessel közös fellépését,…

 

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!