Event listings

6,264 events 5,572,493 tickets

Suggestions


MAGIC NIGHT - a nagy Illuzionista show

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Az illúzió és a mágia jegyében összeállított, egyedi programban világhírű illuzionisták lépnek színre elbűvölő lányok és egy sármos konferanszié társaságában, hogy lélegzetelállító…

Dumafüred Fesztivál

Balaton Szabadidő és Konferencia Központ

Július 22-31-ig ismét Dumafüred Fesztivál a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban. Régi nagy kedvencek, fergeteges újdonságok! Jegyek elővételben kedvezménnyel kaphatók!

Living Dinosaurs - Vissza az Őskorba

Millenáris B épület

Találkozz a Föld legnagyobb teremtményeivel a Millenárison június 22. és augusztus 22. között, ahol testközelből ismerheted meg különleges világukat!.

 

Július 1-én elindult a jegyértékesítés a Jegy.hu-n a Magyar Állami Operaház 2016/17-es évadjának előadásaira.

A Zsinagóga hangjai

Zsidó Kulturális Fesztivál, Zeneakadémia Nagyterem

Az Europäischer Synagogalchor utazásra invitálja a hallgatóságot Európa legnagyobb zsidó templomain keresztül. Az est szólistája Lux Erika zongoraművész.

Fenyő Miklós:

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Az immáron tradíciónak számító, augusztusi koncerten Fenyő Miklós idén 19. alkalommal várja közönségét, hogy bemutassa és előadja nekik mi is készült Pestbudán.

 

Bréking! Rihanna a Sziget "nulladik" napján! Észak-Amerika és Európa legnagyobb stadionjai és arénái mellett a Sziget Fesztiválköztársaság Nagyszínpadára is elhozza legnagyobb slágereit.

Karneváléj - Örömünnep a Stadionban

Nagyerdei Stadion, Debrecen

Debrecen közkedvelt ünnepi arénashowja vadonatúj óriás virágkocsikkal, több mint ezer külföldi és magyar fellépő közreműködésével ismét felejthetetlen látványosságot ígér.

QUIMBY 25 - MICSODAORSZÁG

Papp László Budapest Sportaréna

A meglepetéseiről és újításairól híres banda 25-ik születésnapja alkalmából közönségét egy rendhagyó összművészeti utazással lepi meg idén november 26-án.

 

Traviata

Magyar Állami Operaház

La traviata – A bukott nő. A téma a művészetben igazi szenzációként söpört végig a XIX. századon, így vált egy párizsi kurtizán…

JOSÉ CARRERAS

Papp László Budapest Sportaréna

A legendás tenor, José Carreras utolsó világ körüli turnéjának keretében hazánkba is ellátogat az „A Life in Music” című koncertjével.

A Zeneakadémia által rendezett, a világhírű magyar drámai szoprán nevét viselő rangos énekverseny gálaestjének újra a Magyar Állami Operaház ad otthont.

 

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!