• James Newton Howard - 3 Decades of Hollywood Music

  Papp László Budapest Sportaréna

  A „Micsoda nő!”, „Az éhezők viadala” és további számos sikerfilm zeneszerzője, James Newton Howard Budapestre is ellátogat 2017-ben első élő koncertturnéjával.

  More...
 • OMEGA 55

  Papp László Budapest Sportaréna

  Az Omega velünk élő történelem. 55 éve bizonyítják újra és újra, hogy különleges helyet foglalnak el zenei életünkben. Minden jelzőt elmondtak már az Omegáról, mégsem tudjuk pontosan, mi a titok, van-e egyáltalán?

  More...
 • Spanyol Királyi Lovasiskola - Andalúz Fiesta

  Papp László Budapest Sportaréna

  A tavalyi két teltházas Monarchia Keringő lovas gála után, idén decemberben Spanyolország legjobb lovasai, az andalúziai Spanyol Királyi Lovasiskola tagjai látogatnak el Budapestre, káprázatos bemutatójukkal.

  More...
 • Király Viktor

  MOM Sport

  Napjaink egyik legnépszerűbb magyar énekese december 22-én 20 órától a budapesti MOM Sport Rendezvényközpontban adja elő először új albumán szereplő dalait.

  More...
 • ENRIQUE IGLESIAS

  Papp László Budapest Sportaréna

  Tizennyolc év szünet után Enrique Iglesias magyarországi koncertje 2018. március 11-én lesz a Papp László Budapest Sportaréna színpadán.

  More...
 • We Will Rock You - QUEEN és Ben Elton musical

  BOK Csarnok

  A musicaltörténelem legnagyobb sikerei között emlegetik a Queen dalokból készült We Will Rock You musicalt. Az előadást 17 országban mutatták be hatalmas sikerrel.

  More...
 • Celtic Woman

  Papp László Budapest Sportaréna

  A több platinalemezes, 2017-es Grammy® jelölt ír zenei szenzáció, a CELTIC WOMAN legújabb koncert turnéja, a ‘Voices of Angels’ során Budapestre is ellátogat.

  More...
 • Sarah Brightman - Royal Christmas Gala

  Papp László Budapest Sportaréna

  Tizenhárom év után ismét színpadra lép Magyarországon minden idők legsikeresebb szopránja, Sarah Brightman.

  More...

Event listings

10,221 events 3,944,025 tickets

Suggestions


Angyal Mellettem - Presser Gábor és Rúzsa Magdi Duett Koncertje

Mosonmagyaróvár, Jászberény, Salgótarján, Debrecen

Presser Gábor és Rúzsa Magdi idén tavasztól együtt dolgoznak az "Angyal mellettem" című új közös előadásukon, melyet novembertől országos turnén mutatnak be.

EAST - a nagy életmű koncert

Papp László Budapest Sportaréna

A hazai progresszív rock legsikeresebb zenekara a közel háromórás koncerten az 1975-ös kezdetektől napjainkig idézi meg az elmúlt évtizedek alatt született szerzeményeit.

Szulák Andrea Gálakoncert

Budapest Kongresszusi Központ

Novemberben megrendezésre kerülő szimfonikus gálakoncertjén Szulák Andrea a tőle ismert és szeretett dalokon túl új nagylemezének dalaival is megörvendezteti rajongóit.

 

A vörös bestia

Új Színház

Két nagy játékos, nő és férfi, áruló, szerető, csaló, szélhámos szerepben. Könnyed vérbő vígjáték az Újszínház színpadán!

Diótörő és Egérkirály - családi musical

Papp László Budapest Sportaréna

Hoffmann varázslatos meséje alapján Szomor György, Szurdi Miklós és Valla Attila írtak musicalt, melyet az egészen kicsiktől az egészen nagyokig mindenkinek bátran…

The Illusionists

Tüskecsarnok

A The Illusionists – Direct from Broadway produkció a világ számos nagy színházában elért sikerek után most Budapestre érkezik, hogy rabul ejtse…

 

2017. november 6-11. között húsz ország több mint harminc ifjú gitárművésze csillogtatja meg tudását a nemzetközi zsűri és a közönség előtt a…

Hazánk nemzeti ünnepén rendkívüli programmal várják a magyar beatzene hőskora és délszláv népzene rajongóit a Budapest Kongresszusi Központban.

Danny Blue Show

MOM Kulturális Központ

Gondolat olvasás úgy, ahogyan azt még nem láttad! A befolyásolás egy egészen megdöbbentő szintje! Garantáltan felejthetetlen élmény!** Most TE is átélheted!

 

CHARLIE AZNAP 70

AUDI ARÉNA GYŐR

Charlie 2017 október 28-án tölti be 70. életévét. Ennek alkalmával vagyis "AZNAP" este egy ünnepi születésnapi koncerttel tesszük feledhetetlenné a győri Audi…

Robin Hood - Musical

Veszprém, Budapest, Szeged

A musicalban feldolgozott legenda az örök emberi értékekről szól, a hazaszeretetről, a hűségről, az igazság kereséséről, és a szabadságvágyról.

WHITNEY - Queen of the night

Szeged, Budapest, Győr, Székesfehérvár

Nagy Britannia díjnyertes sikerprodukciója végre Magyarországon! Whitney Houston zenéje tovább él az izgalmas színházi showban, mely egyenesen a West End-ről érkezik Magyarországra.

 

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

x

This site uses cookies to enhance the user experience. Using our site you agree to the use of cookies. AcceptMore information