• Zorán Unplugged Turné 2018

  Generali Aréna - Miskolc

  A kihagyhatatlan dalok mellett megszólal néhány a ritkábban játszottak közül, és ugyanúgy örülhetünk majd az igazán régieknek, mint a legújabb szerzeményeknek.

  More...
 • Budafoki Dohnányi Zenekar, Zombola, Schumann, Strauss

  Zeneakadémia, Nagyterem

  A fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Budafoki Dohnányi Zenekart ezen az estén Guido Mancusi, a zenekar hivatalos Első Vendégkarmestere vezényli.

  More...
 • Kavalkád - a Koreai Nemzeti Kortárs Táncegyüttes estje

  Várkert Bazár, Rendezvényterem

  Különleges táncest, műfaji határok nélkül. A hagyományos koreai tánc gazdag öröksége ötvöződik a balett, a hiphop és a kortárs tánc elemeivel!

  More...
 • Presser 1507. koncert

  Papp László Budapest Sportaréna

  Presser Gábor 1507. koncertjét tartja 2018. október 7-én a Sportarénában. A minden ízében különlegesnek ígérkező, önálló arénakoncertre kilenc évet kellett várnia a rajongóknak.

  More...
 • Rómeó és Júlia a Szegedi Szabadtéri műsorán!

  Szegedi Szabadtéri Játékok, Dóm tér

  Július 27-29-ig, minden idők legnépszerűbb love story-jában: Vecsei H. Miklós, Mészáros Blanka, Szabó Győző, Hegyi Barbara, Hajdu Steve és még számos kiváló művész.

  More...
 • Future Park - Játszva tanul a család

  Andrássy Élményközpont (volt Párizsi Nagyáruház)

  Magyarországon soha nem látott, interaktív játékok várnak Rád, melyek összekötik a virtuális világot a valósággal! Teremts, alkoss, kalandozz!

  More...
 • Art of Magic - A mágia művészete

  RaM Colosseum

  Illuzió, bűvészet, mentalizmus. Négy különleges képességgel rendelkező fiatal. Országosan teltházas előadások! Art of Magic április 24-én a RaM Colosseumban.

  More...

Event listings

10,459 events 5,477,275 tickets

Suggestions


MET-operaközvetítések 2018/19

Uránia Nemzeti Filmszínház

Az opera világsztárjai élőben - tíz kivételes előadás HD-ben a New York-i Metropolitanből a 2018/19-es évadban az Uránia mozivásznán.

HAVASI PURE PIANO koncert

Tokaj FESZTIVÁLKATLAN

Havasi Balázs koncertje a Fesztiválkatlan nagyszínpadán 2018. július 14-én.

Zsidó Művészeti Napok

Budapesten, több helyszinen

Vajon mi köti össze Elvist, Dés Lászlót, Horgas Esztert vagy a Cotton Club Singerst? - Zsidó Művészeti Napok 2018-ban is!

 

CHAMPIONS OF ILLUSION

Papp László Budapest Sportaréna

A leghíresebb bűvész világbajnokok és nemzetközi tv show-k sztárjai Las Vegas, Párizs, Sydney, Dubai és New York után november 3-án és 4-én…

Quincy Jones 85

Papp László Budapest Sportaréna

Sztárvendégek: Dee Dee Bridgewater, Richard Bona, Radics Gigi, Alfredo Rodríguez, Andreas Varady, John Clayton és a Budafoki Dohnányi Zenekar.

Rácz Gergő Rajzolj meg!

MOM Kulturális Központ

Ismét egy lendületes koncerten láthatjuk-hallhatjuk Rácz Gergőt május 19-én a MOMKultban. Zenekarával és táncosaival igényes és látványos show-t hoz nekünk a tőle…

 

A forgatókönyv (Ron Hutchinson)

Uránia Nemzeti Filmszínház, Díszterem

A Fórum Színház első vígjátéka "A Forgatókönyv"! Szerednyey Béla, Csonka András, Magyar Attila és Szente Vajk elsöprő előadása az Elfújta a szél…

Pokolgép 35 / jubileumi nagykoncert

Papp László Budapest Sportaréna

A nagyszabású, több, mint háromórás koncert a Pokolgép egész eddigi pályafutását átöleli, és a banda két legmeghatározóbb formációja lép fel.

José Carreras koncert

Papp László Budapest Sportaréna

A katalán csodatenor tavaly elbúcsúzott a földrészeken átívelő turnéktól, de örömünkre a színpadtól nem. Idén decemberben exclusive gálakoncerttel kedveskedik a magyar rajongóknak.

 

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

x

This site uses cookies to enhance the user experience. Using our site you agree to the use of cookies. AcceptMore information