Program


Szakcsi Lakatos Béla Trió feat. Tony Lakatos

Szakcsi Lakatos Béla Trió feat. Tony Lakatos

Amikor 1973-ban Tony Lakatos ifjú, szárnyait bontogató szaxofonosként fiatal zenésztársaival megalapította a Kis Rákfogót – önként vállalva a Szakcsi Lakatos Béla vezette Rákfogó örökségének továbbvitelét – még biztosan nem sejtette, hogy néhány évtized múlva Szakcsi egyenrangú partnere lesz a színpadon.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 30. szombat, 20:00

 Ez akkor vált először bizonyossággá, amikor 2006-ban, immár Németországban is elismert zenészként, Gipsy Colors címmel készített gipsy jazz lemezt, a műfajteremtő Szakcsi nyomdokaiba lépve, az ő aktív közreműködésével. Baráti és zenésztársi kapcsolatuk azóta is tart, számos európai és külföldi turné során kápráztatták el a közönséget a jazz e sajátos, magyar cigányfolklórt is integráló válfajával, elképesztő zeneiségükkel és szikrázó improvizációs készségükkel. Nem lesz ez másképp a mostani, Opus Jazz Clubban megrendezett koncert során sem, ahol Szakcsi Lakatos Béla triójához (Szakcsi Lakatos Béla – zongora, Lakatos Pecek András – dob, Jónás Géza – bőgő) csatlakozik Tony Lakatos szaxofonjával. A koncert első felében folyékony modern jazz-nyelvtudásukat csillogtatják majd meg egy szabad zenei eszmecsere során, míg a második részben kísérletet tesznek arra, hogy újat mondjanak a jazz standardek témakörén belül. A zenészek innovatív természetét ismerve ennek sikerében nem is kételkedhetünk.

Közreműködik:

Szakcsi Lakatos Béla – zongora
Jónás Géza – nagybőgő
Lakatos Pecek András – dob

vendég:
Tony Lakatos – szaxofon

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ki ne ismerné Hamupipőke, az árva leány történetét, akit gonosz mostohája és mostohatestvérei elnyomnak, akinek arcocskáját összekormozzák, toprongyosan járatják, mégis ő nyeri el a herceg szívét? A Hamupipőke a világ egyik legismertebb története. Már az ókori Egyiptomban felbukkant, de kínai változata is ismert.

Kövess minket!


További ajánlataink


Bagossy Brothers Company

MVM Dome

A közönségcentrikus, energikus koncertjeiről ismert csapat 2025 kora tavaszán ismét visszatér az MVM Dome falai közé, hogy egy újabb, erre…

Álom, álom, édes álom

Budapesti Operettszínház

Budapesti Operettszínház művészei hagyományosan minden évben nagyszabású gálaműsorral ünneplik október 24-ét, Magyar Operett Napját.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!