Program


Ír kocsmamesék - Várkert Akusztik

Ír kocsmamesék - Várkert Akusztik

Azt hallottad, amikor Finnegan leesett a létráról? Vagy hogy hogy a csempész Donovan hogyan járt túl a fináncok eszén?

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 29. szerda, 19:00

Kacagtató vagy meghökkentő legendák, mesék, történetek keringenek whiskeyk és söröskorsók között gomolygó pipafüstben, miközben a mindenkit magával ragadó és összetéveszthetetlen ír muzsika segít a kedv és lélek röptetésében. A zene és a történetek megállítják az időt a képzelet óceánján, és amíg a közönség a „zöld szigeten" időzik, a valós világ gondjai ködös messzeségbe tűnnek.

A közkedvelt mesemondó Horti Zoltán (Görömbő Kompánia) és a neves zenészek a Firkin zenekarból először egy nyári fesztiválon adták elő „öröm-előadásukat”, egy baráti fesztiválszervező meghívására. A hangulatos műsor híre gyorsan elterjedt, így elkészült egy teljes estés változat is. Így, ha saját projektjeik engedik, örömmel összeülnek - továbbra is - néhány hangulatos Ír Kocsmamesére.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Kövess minket!


További ajánlataink


Gyöngyhajú Lány Legendája - OMEGA musical

TBG Production, Pécs Lauber Dezső Sportcsarnok

Gyöngyhajú Lány Legendája - Omega musical október 11-én Pécsen a Lauber Sportcsarnokban! A színpadon 22 ExperiDance táncos, a mikrofonoknál 5…

IRIE MAFFIA Szép

MVM Dome

Az Irie Maffia 2025-ben ünnepli 20 éves fennállását, melyet egy hatalmas koncerttel tesznek emlékezetessé 2025. március 15-én, az MVM Dome-ban!

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!