Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Kern András estje - Te majd kézenfogsz...

Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Kern András estje - Te majd kézenfogsz...

Aktuális előadások



Kern András estje - Te majd kézenfogsz…

Vendégek:Falusi Mariann, Hernádi Judit, Heilig Gábor

 A Kossuth-díjas színművésznek negyedszázada jelent meg az első lemeze, rajta a Másik János által szerzett, és azóta legendássá vált Lövölde tér című dallal. Az ország egyik legnagyobb színművésze énekesként is rendkívül eredeti előadó, sajátos karakteréhez nagyon jól passzol a kissé rekedtes, azonnal felismerhető énekhangja. A mostani műsorban a közönség közkedvelt régi és új dalokat hall majd szellemes történetekkel együtt, hiszen Kern András még a számok közötti átvezető szövegeket is felejthetetlenül adja elő. Elhangzik többek között a Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva,  a Te majd kézenfogsz és hazavezetsz, a Semmi baj, s nem maradhat ki a Lövölde tér sem.

Kern Andrást Falusi Mariannhoz régi barátság fűzi, de a művésznő most először vendégeskedik koncertjén. Ellentétben Hernádi Judittal, akivel Kern András régóta alkot egy párt a színpadon, közös lemezük is megjelent „Kernádi” címmel. A műsor zenei producere Heilig Gábor, több Kern-dal zeneszerzője és szövegírója, aki ezen az estén gitározik, énekel is. A dalokat Gátos Iván kiváló zenészekből álló, kibővített zenekara kíséri.

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában! A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból.

Az első, nagysikerű Megasztárban feltűnt Mujahid Zoltánt az évek során számtalanszor hasonlították Szécsi Pálhoz, így néhány éve arra a döntésre…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!