Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Jazzhegedűs a háztetőn: Malek Andi Soulistic feat. Roby Lakatos

Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Jazzhegedűs a háztetőn: Malek Andi Soulistic feat. Roby Lakatos

Aktuális előadások



Jazzhegedűs a háztetőn: Malek Andi Soulistic feat. Roby Lakatos

 

Ezen az estén rendkívül dallamos és érzelmes feldolgozásokat hallhatunk a világhírű Hegedűs a háztetőn című musicalből, amelyben Tevje, az oroszországi Anatevka falu tejesembere próbálja fenntartani a kis közösség zsidó hagyományait. A Jerry Bock-Sheldon Harnick szerzőpáros szép-szomorú művének Jáger Bandi zongoraművész lágy, dzsesszes, különlegesen lírai hangzást adott, de zeneileg úgy nyúlt a dalokhoz, hogy azok drámai világa ne sérüljön. 

Az est második felébe felhangzanak a zenekar védjegyévé vált ,,jiddis szving" dalok és szefárd művek, a koncertet Malek Andrea többszörös Artisjus-, eMeRTon- és Máté Péter díjas énekesnő, színésznő különleges egyedi hangja, a perui Alex Torres flamenco gitáros brilliáns játéka és Jáger Bandi érzelmes hangszerelése teszi felejthetetlenné.

A legendás magyar hegedűs, Roby Lakatos már 11 éves korában zenekarban játszott, és alig 19 évesen már saját együttesével turnézott Belgiumban. Több évtizedes pályafutása során összetéveszthetetlenül eredeti stílust alakított ki a klasszikus zene, a cigányzene és a dzsessz ötvözetéből, és olyan világhírű művészekkel lépett színpadra, mint Jehudi Menuhin, Zubin Meta vagy Makszim Vengerov.

A zenekar tagjai: Malek Andrea– ének, Jáger Bandi– zongora, Orbán György – nagybőgő, Lakatos Pecek András –dob, Alex Torres – flamenco gitár.

 

* Az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

A Zeneakadémia Vonószenekarának hangversenye egyaránt szól a klasszikus zene és a népzene kedvelőihez, de igazi kikapcsolódás azoknak is, akik szeretik…

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!