Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: GerendáSwing!

Aktuális előadások



GerendáSwing! – Gerendás Péter koncertje. Sztárvendég: Wolf Kati

Közreműködik: Kőszegi Imre – dobok; Ifj. Szakcsi Lakatos Béla– zongora; Hárs Viktor – nagybőgő

 

Legendás jazz melódiák – Frank Sinatra, Michael Bubble, Tony Bennett, Louis Armstrong, Louis Prima, valamint ikonikus magyar dalok jazz feldolgozásai legendás zenészekkel és egy fantasztikus hangú énekesnővel. A swing egyik különlegessége, hogy a stíluselemei, ritmikai sajátosságai és ismertebb motívumai révén élvezetesen adaptálható más zenei kategóriákba, például – amint erről ezen az estén meggyőződhetnek – a jazz fantasztikusan változatos világába is.

Gerendás Péter és művészbarátai bebizonyítják, hogy megférnek egymással a klasszikus dzsessz elemei a klezmer és a latin dallamokkal. Természetesen ez a produkció sem nélkülözheti a legismertebb Gerendás-szerzeményeket, azaz ezen a koncerten minden feltétel adott lesz egy feledhetetlen estéhez!

 

* Ez az esemény a Holokauszt 80. Emlékév keretében valósul meg.

* Az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kövess minket!


További ajánlataink


Killer Queen

Erkel Színház

SIKERÜLT MEGSZERVEZNI! Az óriási érdeklődésre való tekintettel DUPLA előadás! Érkezik a valaha volt legjobbnak tartott Queen-show, a Killer Queen!

A Kowalsky meg a Vega zenekar a 2025-ös év koncertszezonját egy fergeteges nagykoncerttel nyitja meg február 8-án, a Papp László…

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!