Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Bűvész-show Ungár Anikóval és Hajnóczy Somával

Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Bűvész-show Ungár Anikóval és Hajnóczy Somával

Aktuális előadások



Bűvész-show Ungár Anikóval és Hajnóczy Somával 

Az illúzió hazai mesterei a Rumbach utcai zsinagógában. 

 

Az olyan különleges kisugárzású bűvész-művészekre, mint Ungár Anikó, természetesen a mágikus a legkifejezőbb jelző… Elvarázsol, elbűvöl és elképeszt minket egyszerre, hiszen nemcsak hihetetlen felkészültségű és tapasztalatú bűvész, hanem olyan művész, akiről nem tudjuk levenni a szemünket. Igaz, bármennyire figyelünk, a trükkjeire úgysem jövünk rá! Ungár Anikó az ifjabb bűvészgeneráció egyik legismertebb képviselőjével lép színpadra, azaz Hajnóczy Somával, így az ő kettősük lesz a garancia arra, hogy a közönség ezen az estén úgy esik majd egyik ámulatból a másikba, ahogyan a nyulak szoktak a bűvészkalapokból eltűnni és feltűnni! 

Az Illúzió Mesterei elnevezésű nemzetközi gálasorozat főszervezője, Hajnóczy Soma maga is a világ egyik legnagyobb illúzió-mestere, aki fiatal kora ellenére Európától Amerikán át Ázsiáig több mint 40 ország közönségét varázsolta el különleges produkcióival. A kétszeres bűvész-világbajnok szerte a világban a legnépszerűbb tv-műsorok vendége, aki – David Copperfieldhez hasonlóan – nemcsak hivatása kellékeivel bánik remekül, de a közönséggel is.

 

* Az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kövess minket!


További ajánlataink


Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya,…

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Nyíregyházára!

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!