Program


Yao utazása (Yao)

Yao utazása (Yao)

A 13 éves Yao bármit megtenne, hogy találkozzon bálványával. Seydou Tall francia színész egy meghívásnak eleget téve utazik életében először ősei földjére, azon belül Dakarba, hogy reklámozza legújabb könyvét. A kisfiú rajongása megindítja a sztárt, így hát Seydou kibújik a kötelezettségei alól, és elhatározza, hogy maga viszi vissza a gyereket a falujába.  több...

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 5. kedd, 18:30

Yao utazása | Francia–szenegáli vígjáték, dráma, 2019, 120’ |  R.: Philippe Godeau / Sz.: Omar Sy, Lionel Louis Base

A 13 éves Yao bármit megtenne, hogy találkozzon bálványával. Seydou Tall francia színész egy meghívásnak eleget téve utazik életében először ősei földjére, azon belül Dakarba, hogy reklámozza legújabb könyvét. A kisfiú rajongása megindítja a sztárt, így hát Seydou kibújik a kötelezettségei alól, és elhatározza, hogy maga viszi vissza a gyereket a falujába.

„Ez a családi vígjáték mindenekelőtt a karakterek pontosságában és a csodálatos színészi játékban tűnik ki.” Ouest France

Yao | Drame, 2019, 104’ | R : Philippe Godeau| Avec Lionel Louis Basse, Omar Sy, Fatoumata Diawara |Français sous-titré hongrois

Depuis son village au nord du Sénégal, Yao est un jeune garçon de 13 ans prêt à tout pour rencontrer son héros : Seydou Tall, un célèbre acteur français. Invité à Dakar pour promouvoir son nouveau livre, ce dernier se rend dans son pays d’origine pour la première fois. Touché par cet enfant, l’acteur décide de fuir ses obligations et de le raccompagner chez lui.

« Cette comédie familiale brille surtout par la belle justesse de ses personnages et l’interprétation solide.» Ouest France

 

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

MICHAEL

Szeged Városi Sportcsarnok, Erkel Színház

MICHAEL - THE MICHAEL JACKSON SHOW FROM LONDON WEST END
Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!