Program


Willany Leó Improvizációs Táncszínház – SUB.LAB.PRO: Halloween

Willany Leó Improvizációs Táncszínház – SUB.LAB.PRO: Halloween

Kávézó
jegyár: 3.000.- Ft
korhatár: 6+ / 12+ /14+ /16+/18+
időtartam: 120 perc

Aktuális előadások



A Willany Leó Improvizációs Táncszínház és a Sub.Lab.Pro együttműködésében egyszeri alkalommal közös estet tartunk a MU Színház kávézójában. Az élőzenével kísért előadás koncepciója, hogy “nincs koncepció”. Így lesz egyszeri és megismételhetetlen. Lassú, gyors, szomorú, megrázó, vicces, szexi, virtuóz, szerelmes, csalódott, nyugodt, nehéz és felemelő. Egyik sem, valami teljesen más, vagy mindegyik egyszerre. Az előadást egy kötetlen party követi Deák Kristóf, aka ke_ad zenéjére.

Itt mindenki fellép, aki látszik a sötétben!

A 17. évadunkban – ahogy eddig is – a rendszeres szerdai improvizációs előadásaink a táncosok, zenészek és nézők közösségét igyekeznek építeni és megtartani, de új kutatással, bemutatóval, workshopokkal és minifesztivállal is készülünk. Fiatalos lendülettel, horizontális működéssel, fejlődő szakmai háttérrel, elképesztő kitartással, rengeteg humorral és szeretettel várunk újra mindenkit. Gyertek Leózni!

A Willany Leó előadások koncepciója, hogy “nincs koncepció”. Különböző műfajokból érkező előadók találkoznak azzal a céllal, hogy egy olyan előadást hozzanak létre, amiről még ők sem tudnak semmit. Kifejezetten arra kérjük a fellépőket, hogy ne hagyják a termen kívül a személyes történéseket, és a “jelenben levéssel” engedjék, hogy az történjen, aminek éppen történnie kell. Így lesz minden előadásunk – ahogy minden napunk – egyszeri és megismételhetetlen. Lassú, gyors, szomorú, megrázó, vicces, szexi, virtuóz, szerelmes, csalódott, nyugodt, nehéz és felemelő. Egyik sem, valami teljesen más, vagy mindegyik egyszerre.

Táncosok: Bacsó Gabriella, Deák Kristóf, Kancsó Luca, Kovács Mátyás, Oberfrank Réka, Pataki Noémi Kata, Tóth Laura, Horváth Máté és a SUB.LAB.PRO táncosai
Zenészek: György Andi, Kemény Márton
DJ: ke_ad
Fény: Rovó Virág
Fotó: Szvoboda Péter és Kővágó Nagy Imre
Asszisztens: Turchányi Zsófia
Produkciós vezető: Pallag Sára
Művészeti konzulens és kommunikációs menedzser: Oberfrank Réka
Pénzügyi menedzser: Szilágyi-Pallag Emese
Művészeti vezető: Grecsó Zoltán

A Willany Leó Improvizációs Táncszínház 2008-ban alakult Grecsó Zoltán koreográfus, táncpedagógus vezetésével. Az elmúlt másfél évtized során a közönség soraiban tisztelhettünk már neves színművészeket, rendezőket, írókat, kritikusokat, és legnagyobb örömünkre a Magyar Táncművészeti Egyetem és a Budapesti Kortárstánc Főiskola növendékeit is. Külön megtiszteltetés számunkra, hogy 2019-ben a Willany Leó Improvizációs Táncszínház a Trafó Kortárs Művészetek Háza és MU Színház által alapított Lábán Rudolf-díj különdíjában részesült, 2024-ben pedig jelölést kapott a #kaméleon no.4 – „ripples in silence, The misty waltz” (koreográfus: Vavra Júlia) c. kutatásunk/előadásunk. Kreatív közösségi alkotóműhelyünkben a tánc, a zene és az improvizáció eszköztárával dolgozzuk fel az alkotókat érdeklő témákat.

Kövess minket!


További ajánlataink


Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Woody Allen a rá jellemző emberismerettel és sziporkázó humorral tárja elénk az emberi kicsinység és nagyság egész tárházát. Nagy büszkeség,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!