Program


VUK - bábelőadás

VUK - bábelőadás

A mindenki által szeretett kis róka, mire felnő, sok-sok kalandot él át: megtanulja, hogyan legyen jó vadász, hogyan tisztelje a természet törvényeit, s miképpen válhat belőle a rókák népének védelmezője.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 24. szombat, 16:00

A Vuk című bábjáték Fekete István kisregényét dolgozza fel. Címszereplője a mindenki által szeretett kis róka, aki mire felnő, sok-sok kalandot él át: megtanulja, hogyan legyen jó vadász, hogyan tisztelje a természet törvényeit, s miképpen válhat belőle a rókák népének védelmezője. Az előadáson megelevenedik a szerző színes, fontos tanulságokkal teli erdei világa, annak összes ismert szereplőjével.

Szereplők: Vuk, Kag, Íny, Fickó, Sut, Karak, Íny, Csele, Csí, Nyau, Tás, Unka, Csusz, Rá, libák, tyúkok, fővadász és Borsos

4 éves kortól ajánlott.
Műsoridő: 50 perc (szünet nélkül).

Ajánlatunk


Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Vácra!

2024-ben, immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár!

A Bagossy Brothers Company az első magyar zenekarként lépett fel az MVM Dome-ban, és adott felejthetetlen hangulatú, teltházas koncertet. A közönségcentrikus, energikus koncertjeiről ismert csapat 2025 kora tavaszán ismét visszatér az MVM Dome falai közé, hogy egy újabb, erre az alakalomra tervezett egyedi látvánnyal és programmal kápráztassa el a közönséget.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Illúzió Mesterei - 2025 Szép

MOM Kulturális Központ

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban! Az előző években rendezett nagy sikerű előadássorozatok után az…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!