Program


Vlagyimir Szpivakov és az Orosz Nemzeti Filharmonikus

Vlagyimir Szpivakov és az Orosz Nemzeti Filharmonikus

Zeneakadémia saját produkció. Zeneakadémia Jegyutalvány és Zeneakadémia Szabadfelhasználású Jegy felhasználható.

Aktuális előadások



Rahmanyinov: 2. (c-moll) zongoraverseny, op. 18
Rahmanyinov: Szimfonikus táncok, op. 45

Jekatyerina Mecsetina (zongora)
Orosz Nemzeti Filharmonikus Zenekar
Vezényel: Vlagyimir Szpivakov

Az Orosz Nemzeti Filharmonikus Zenekart 2003 januárjában alapították, tagjai a legjobb zenekari zenészek és tehetséges fiatalok. Tevékenysége során az együttesnek sikerült Oroszország egyik legjobb szimfonikus zenekarává válnia, és elnyernie a közönség csodálatát, valamint a szakma elismerését. Vezetőjük Vlagyimir Szpivakov világhírű hegedűművész és karmester, aki mellett olyan neves dirigensekkel dolgoztak együtt, mint Michel Plasson, Vladimir Ashkenazy, James Conlon, Jukka-Pekka Saraste és mások. Repertoárjukban – amely a korai klasszikus szimfóniáktól egészen a modern zeneszerzők legújabb műveiig terjed – kiemelt szerep kap hazájuk zenéje, budapesti koncertjükre is az egyik legfontosabb orosz komponista népszerű kompozícióit hozzák el. Az este szólistája, Jekatyerina Mecsetina hét nemzetközi zongoraverseny, köztük a bolzanói Busoni Verseny és a cincinnati World Piano Competition győztese. 2007 óta a Moszkvai Filharmonikusok szólistája, 2009 óta pedig a moszkvai konzervatórium tanára. 2022-ben oktatási kézikönyvet adott ki többek közt a hangversenyen megszólaló 2. zongoraversenyről.Rendező: 
Rahmanyinov: 2. (c-moll) zongoraverseny, op. 18
Rahmanyinov: Szimfonikus táncok, op. 45

Jekatyerina Mecsetina (zongora)
Orosz Nemzeti Filharmonikus Zenekar
Vezényel: Vlagyimir Szpivakov

Az Orosz Nemzeti Filharmonikus Zenekart 2003 januárjában alapították, tagjai a legjobb zenekari zenészek és tehetséges fiatalok. Tevékenysége során az együttesnek sikerült Oroszország egyik legjobb szimfonikus zenekarává válnia, és elnyernie a közönség csodálatát, valamint a szakma elismerését. Vezetőjük Vlagyimir Szpivakov világhírű hegedűművész és karmester, aki mellett olyan neves dirigensekkel dolgoztak együtt, mint Michel Plasson, Vladimir Ashkenazy, James Conlon, Jukka-Pekka Saraste és mások. Repertoárjukban – amely a korai klasszikus szimfóniáktól egészen a modern zeneszerzők legújabb műveiig terjed – kiemelt szerep kap hazájuk zenéje, budapesti koncertjükre is az egyik legfontosabb orosz komponista népszerű kompozícióit hozzák el. Az este szólistája, Jekatyerina Mecsetina hét nemzetközi zongoraverseny, köztük a bolzanói Busoni Verseny és a cincinnati World Piano Competition győztese. 2007 óta a Moszkvai Filharmonikusok szólistája, 2009 óta pedig a moszkvai konzervatórium tanára. 2022-ben oktatási kézikönyvet adott ki többek közt a hangversenyen megszólaló 2. zongoraversenyről.
Rendező: Budapesti Orosz Nagykövetség, Zeneakadémiai Koncertközpont

Kövess minket!


További ajánlataink


A Magyarul Szeretjük Zenekar, a magyar zenei korszakok lenyomatát mutatja be önálló koncertestjén szeptember 28-án, este 19.00 órakor a Ram…

Megújult névvel és arculattal indítja hangversenysorozatát a Magyar Nemzeti Férfikar (korábbi nevén: Honvéd Férfikar), amelynek immáron harmadik éve a Pesti…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!