Program


Virtuózok Gálakoncert
9

Virtuózok Gálakoncert

A Virtuózok, a világ első komolyzenei tehetségkutató műsora, első és második szériájának döntősei adnak gálakoncertet október 15-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 15. szombat, 19:00

A Virtuózok, mely a világ első klasszikus zenei televíziós tehetségkutató műsora, második évada zárult le, idén nyár elején a közszolgálati televízió képernyőjén. Az első és a második szériában megismert csodálatos fiatal tehetségek, október 15-én a Papp László Budapest Sportarénában, egy eddig sehol nem látható produkció keretében mutatják be tehetségüket személyesen is a közönségnek. A műsorban olyan darabok és olyan kamaraprodukciók hangzanak majd fel, melyek kifejezetten erre az estére készülnek. A műsorban a Virtuózok vendége lesz néhány világsztár is, akik közül ki kell emelni Molnár Levente operaénekest, a világ operaszínpadainak sztárját, akinek szívügye a fiatal tehetségek gondozása, különös tekintettel a szülőföldjéről, Erdélyből származó fiatal zenészekre.

A Gálakoncerten fellépnek a Virtuózok második szériájának fődíjasai döntősei és középdöntősei, valamint az első széria nyertesei: Kökény Tamás, Váradi Gyula, Holozsai Eszter, Váradi László és társaik, valamint Gyöngyösi Ivett, Boros Misi és Demeniv Mihály.

Közreműködnek a MÁV Szimfonikusok Dobszay-Meskó Ilona vezényletével, valamint Molnár Levente és vendégei.

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Kövess minket!


További ajánlataink


Vígszínház jegyelővét!

Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad

Elindult a jegyértékesítés a Vígszínház 2024. júniusi előadásaira!

Dvořák: Stabat Mater

Vasas Székház Díszterme

Dvořák Stabat Mater című műve egy mélyen megindító vokális és zenekari mű, mely alapját a középkori latin himnusz, a "Stabat…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!