Program


VI. MiraTone Fesztivál és Akadémia 2024 | Fiatal művészek meglepetéskoncertje

VI. MiraTone Fesztivál és Akadémia 2024 | Fiatal művészek meglepetéskoncertje

A New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál és Akadémia 2024-ben új névvel és új arculattal lép a nagyközönség elé. A névváltoztatás eredménye egy egyedi mozaikszó - MiraTone -, amely a fesztivál alapítójának, Miranda Liu amerikai-magyar hegedűművésznek keresztnevét is magában rejti.

Aktuális előadások



Fesztiválunk világklasszis vendégművészei nem csak koncertezni jönnek Budapestre: a Fesztivállal párhuzamosan zajló MiraTone Akadémia mesterkurzusain fogadják a világ több mint

10 országából érkező hallgatókat, akik matinékoncertünkön mutatkoznak be a fesztivál közönségének. Nagy izgalommal  várjuk az idén különösen élvezetesnek ígérkező Fiatal Művészek koncertjét, amely változatos stíluskorszakok mesterműveiből ad majd válogatást, és a Fesztivál programjában előforduló valamennyi hangszer, a vonósnégyes hangszerei (hegedű, brácsa és cselló) mellett a fuvola, a klarinét és a zongora is képviselteti magát, szóló-, és kamaraprodukciók formájában egyaránt.

A koncert végleges műsora meglepetés lesz, mivel a résztvevők a kurzusok ideje alatt fogják azt kialakítani, jelentkezőink tehetsége és a befektetett egyhetes kemény munka azonban egy igazán színvonalas előadást ígér.

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában! A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból.

Zorán Turné 2024 Szép

Országosan

Zorán neve garancia a minőségre, így ezúttal is felejthetetlen koncertekre számíthatsz!

Filmzene orgonán? Miért ne?! De hogy fog szólni? Izgalmasabban, mint hinnénk, hiszen a többnyire a fejünk fölött függő hangvető leereszkedik,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!