Program


Vasútmodell kiállítás és játszóház

Vasútmodell kiállítás és játszóház

A közönségkedvenc kiállítás egy igazi mesevilágba kalauzol, a következő állomása pedig az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, ahol igazi kincsekkel találkozhatnak majd az érdeklődők.  több...

Aktuális előadások





A kiállítás keretében a felnőttek újra átélhetik gyermekkoruk legszebb időszakát, a családi kikapcsolódás közepette pedig a gyerekek is az időutazás részeseivé válhatnak, fejleszthetik kézügyességüket, sőt az elektromosságról is tanulhatnak egyet s mást.
Számos érdekesség lesz fellelhető a terepasztalokon, többek között a mátyásföldi Ikarus gyár sematikus bemutatása működő autóbuszokkal, illetve trolibusszal, német táj, német vonatokkal a II. világháborútól az 1960-as évek végéig, külön terepasztal idéz majd egy kis balatoni hangulatot, gyönyörű különleges szerelvénnyel. A BKV terepasztalon a jól ismert UV villamos, a Bengáli, Tátra stb, köszönnek majd vissza. A kicsik örömére pedig közel 1000 darabos favonat készlettel ellátott favonatos játszóház várja a családosokat.
A kiállítás mellett lesz lehetőség használt vonatokat, kisautókat és egyéb a vasútmodellezéssel kapcsolatos dolgot vásárolni.

Csoportos jegy csak előzetes regisztrációval vehető igénybe a vasutmodellkiallitas@kult13.hu e-mail címen!

Kövess minket!


További ajánlataink


Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!