Program


Trollok: Együtt a banda

Trollok: Együtt a banda

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 9. szombat, 14:00

Trollok: Együtt a banda

(6e) Trolls Band Together 2023 90 perc

 

Rendező:

Walt Dohrn

Tim Heitz

Colin Jack

 

Főszereplők:

Rolando Davila-Beltran

Zooey Deschanel

Daveed Diggs

Anna Kendrick

Troye Sivan

Justin Timberlake

 

Két filmnyi igaz barátság és fáradhatatlan flörtölés után Pipacs és Ágas végre hivatalosan egy pár (#ágpacs)! Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Pipacs rájön, hogy Ágasnak van egy titok a múltjában. Régen tagja volt négy fivérével Pipacs kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak. A BroZone feloszlott, még mikor Ágas kisbaba volt, és a család is szétszakadt, és Ágas azóta nem is látta a fivéreit.

Ám amikor Ágas bátyját, Floydot a zenei tehetségéért elrabolja egy gonosz popsztár páros – Bársony és Furnér – Ágas és Pipacs nekivágnak a rögös és érzelmes útnak, hogy újból összehozzák a többi fivért, és megmentsék Floydot attól a sorstól, ami rosszabb még a popkulturális feledésbe merülésnél is.

Az új családi, animációs vígjáték természetesen hozza a Trollok-filmek védjegyének számító új és klasszikus popslágerek látványos és bulis felvonultatását. A DreamWorks Animation előző két Trollok-filmje – a 2016-os Trollok, és a 2020-as Trollok a világ körül – dalaival és táncaival rekordsikert, és a legjobb filmdal kategóriájában Oscar-jelölést hozott, és a világ egyik legnagyobb és legkedveltebb szórakoztatóipari brandjévé nőtte ki magát.

Forgalmazó: UIP-Duna Film

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól, akik egy Balaton-felvidéki villában töltik ,,lánybúcsújukat”.

Seregi László / Goldmark Károly / Hidas Frigyes A MAKRANCOS KATA Balett két felvonásban

Kövess minket!


További ajánlataink


Recirquel: Paradisum Szép

Müpa Sátor

A Recirquel legújabb produkciója, a Paradisum Magyarországon a 2024-es Liszt Ünnep programjában mutatkozik be a Müpa Sátorban. Jegyek már kaphatók!

A Magyarul Szeretjük Zenekar, a magyar zenei korszakok lenyomatát mutatja be önálló koncertestjén szeptember 28-án, este 19.00 órakor a Ram…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!