Program


Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra - Ajándék / Vendég: Schoblocher Barbara

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra - Ajándék / Vendég: Schoblocher Barbara

A karácsonyi ünnepkör mindenki számára tartogat valamilyen Ajándékot. Tóth Vera énekesnő már több mint tíz éve karácsonyozik együtt a legpatinásabb hazai big banddel, a Budapest Jazz Orchestrával az országban.

Aktuális előadások



Ezen koncertek során a könnyűzene és a jazz szerelmesei egyaránt különleges élménnyel gazdagodnak. Az idei Ajándék nevet viselő turné állomásain a hagyományos ünnepi dallamok mellett Vera dalai is felcsendülnek, és ha mindez nem lenne elég, olyan különleges sztárvendéget hív koncertjére, mint a Blahalouisiana együttes énekesnőjét, Schoblocher Barbarát, akit most a közönség egy másik oldaláról is megismerhet, s teszi ez is igazán felejthetetlenné ezt az alkalmat.

Tóth Vera mindig hitt benne, hogy a legkülönfélébb stílusú előadóművészek utat találhatnak egymás felé, közönségük számára pedig olyan értékes pillanatokat teremthetnek, amelyeket csak saját közegükből kilépve ragadhatnak meg A karácsony meghitt ünnepe legtöbbünk számára hasonló jelentést hordoz, ami szintén segít a közös zenei élmény kiteljesítésében. 

Kövess minket!


További ajánlataink


Örök ifjúság - Mendelssohn / Mahler, Christoph Eschenbach

MÁV Szimfonikusok Zenekar - Zeneakadémia, Nagyterem, Pesti Vigadó, Díszterem

Christoph Eschenbach a nemzetközi zenei élet kivételes egyénisége, aki zongoristából vált magasan jegyzett karmesterré. A német repertoár egyik legizgalmasabb tolmácsolója,…

Fenyő Miklós gondolt egy nagyot! Legnépszerűbb slágereit, bravúros új hangszerelésben, ezúttal swing stílusban hallhatja a közönség, mégpedig a Budapest Jazz…

A Kiss Tibi és az Aranyakkord formációt Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) hozta létre egy 2018−as…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!