Program


TOSCA - Puccini / Kesselyák Gergely - E/6
-30%

TOSCA - Puccini / Kesselyák Gergely - E/6

Alig találunk ikonikusabb alkotást az operairodalomban a Toscánál, amely Victorien Sardou francia drámaíró színdarabjának feldolgozásaként, Puccini zsenialitásának köszönhetően nyerte el a remekműveknek kijáró öröklétet. A főszerepekben ezúttal olyan hazai kiválóságokat hallunk, mint Boros Csilla, Fekete Attila és Molnár Levente. A zenekart az opera műfajának nem hivatalos nagykövete, a Liszt Ferenc-díjas Kesselyák Gergely vezényli.

Aktuális előadások



MŰSOR

Puccini: Tosca – koncertszerű előadás

KÖZREMŰKÖDIK

Tosca - Boros Csilla, Cavaradossi - Fekete Attila, Scarpia - Molnár Levente, Sekrestyés - Hábetler András, Angelotti - Bakonyi Marcell, Spoletta - Böjte Sándor

VEZÉNYEL

Kesselyák Gergely
 
Alig találunk ikonikusabb alkotást az operairodalomban a Toscánál, amely Victorien Sardou francia drámaíró színdarabjának feldolgozásaként, Puccini zsenialitásának köszönhetően nyerte el a remekműveknek kijáró öröklétet. A XVIII. század végén, Rómában játszódó történet thriller és sorstragédia a nőről, akinek személyes ambíciók, politikai megfontolások és a szerelem között kell választania. Puccini darabját annak nagyszerű betétjei, a Levélária vagy Vissi d’arte is a közönség kedvencévé teszik. A főszerepekben ezúttal olyan hazai kiválóságokat hallunk, mint Boros Csilla, Fekete Attila és Molnár Levente. A zenekart az opera műfajának nem hivatalos nagykövete, a Liszt Ferenc-díjas Kesselyák Gergely vezényli.

Kövess minket!


További ajánlataink


A Csík zenekart nem kell bemutatni: sokszínű zenei világuk és egyedi muzsikájuk 36 éve rezeg a hazai közönség lelkében.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli - a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!