Program


The Mystical Forces of Shaolin Kung Fu
10

The Mystical Forces of Shaolin Kung Fu

Fény derül az ősrégi titokra…
Az elmúlt három évtizedben több mint 5 millió ember 5 kontinensen, több mint 6000 előadáson és számtalan tévéműsorban csodálhatta meg a Shaolin szerzetesek misztikus erőit.
 több...

Aktuális előadások



Ez a különleges és fantasztikus előadás 1995 óta járja a világot, hogy bemutassa a Shaolin mesterek, tanítványok és szerzetesek hihetetlen fizikát és minden földi erőnlétet felülmúló gyakorlatait. Most egy igazán látványos jubileumi műsort állítottak össze a 30 éves évforduló alkalmából, ahol fény derül az ősrégi titkokra.

Ez nem egy cirkuszi előadás, a szerzetesek nem színészek, a gyakorlatok nem trükkök; ez a műsor egy tiszteletteljes kísérlet arra, hogy elmagyarázza a titokzatos tudás 1500 éves hagyományát a Kínán kívül élő embereknek.

Az előadás a Shaolin szerzetesek és a zen-buddhizmus titokzatos világába kalauzol el Bennünket, ahol megtudhatjuk templomuk történetét és lenyűgöző felvételeken keresztül láthatjuk a szerzetesek kiképzését, mely végig követi a zen-alapító Bódhidharma útját is. Bepillanthatunk a szent Szung-hegy világába, melyről ez az egyetlen előadás ahol reális képet kapunk erről a titokzatos univerzumról.

Kétórás műsorban a 19 legjobb mester és shami (tanítvány), majd a 75 éves nagymesterük mutatja be hihetetlen, a fizika határait meghazudtoló és azon túlmutató képességeit.

A csí (testenergiájuk) irányításának a légzésen és edzésen keresztüli elsajátítása lehetővé teszi számukra, hogy kőlapokkal, fadeszkákkal és vasrudakkal üssék a testüket, a fejüket; hogy lándzsákon, kardokon és szögágyakon feküdjenek, és lándzsahegyekkel célozzák a torkukat, sőt még varrótűket is átdobjanak egy üvegtáblán.

A Nemzetközi sajtó egész egyszerűen Őrületesnek és megdöbbetnőnek nevezte az előadást.

“AMAZING! - *****” – The New York Times – “Őrületes”
“ASTONISHING! - *****” – The Washington Post – “Megdöbbentő ”

Kövess minket!


További ajánlataink


Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Sopronba!

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Egerbe!

Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!