Program


The Manhattan Transfer: World Farewell Tour - Jazzlegendák a Lexus támogatásával / JAZZLEGENDÁK

The Manhattan Transfer: World Farewell Tour - Jazzlegendák a Lexus támogatásával / JAZZLEGENDÁK

Nincs a The Manhattan Transferéhez fogható karrier a zenei életben. Nemcsak sikereik utolérhetetlenek, előadásaik élménye is leírhatatlan. Ezt az élményt utoljára élhetjük át, mert a több mint ötven éve a pályán lévő énekegyüttes végleg elköszön rajongóitól. Búcsúturnéjukon méltó módon intenek istenhozzádot: csupa slágerrel, szívhez szóló dallamokkal.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 29. szerda, 20:00

1972-es alapításuk óta történelmet írtak a jazz és a pop világában. Újra népszerűvé tették a negyvenes évek könnyűzenéjének és jazzének szerzeményeit a hetvenes, nyolcvanas évek közönsége számára. A vokális hagyományok új reneszánszát indították el modern R'n'B- és popelemek alkalmazásával, elképesztően profi harmonizálásaikkal, közvetlen előadásmódjukkal. Dolgoztak Tony Bennett, Bette Middler, Phil Collins, BB King és még sokak oldalán. Bekerültek a Vocal Group Hall of Fame-be. Huszonkilenc albumot jegyeznek, ezek húsz Grammy-jelölést és tizenegy díjat hoztak számukra. A legutóbbit Fifty című lemezükkel nyerték el tavaly, amellyel ötvenéves pályafutásukat ünnepelték a WDR Funkhausorchester közreműködésével. A tíz kiválasztott darab nagyszerű tárháza a kvartett stiláris sokszínűségének, a nagyzenekar közreműködése pedig az együttes egyébként is lenyűgöző harmóniai megoldásait parádés hangszerelési ötletekkel gazdagítja. A karriert lezáró albumot 2023 végén egy végső turné követi, amelynek legutolsó állomása december 15-én lesz a Los Angeles-i Walt Disney Concert Hallban. Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy november végén a Müpát is útba ejtik, ahová hét esztendő után térnek vissza. Könnyed profizmusukkal és szerethető személyiségükkel bizonyára maradandó nyomot hagynak a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem közönségének lelkében.

A Jazzlegendák kiemelt támogatója a Lexus.

Rendező: Müpa

ének: Janis Siegel, Cheryl Bentyne, Alan Paul, Trist Curless
zenei rendező, zongora: Yaron Gershovsky
dob: Ross Pederson
bőgő: Boris Kozlov
gitár: Pete McCann

Ajánlatunk


Budafoki Dohnányi Zenekar Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató: Balassa Ildikó) vezényel: Hollerung Gábor

Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

Kövess minket!


További ajánlataink


Showder Klub LIVE!

SYMBOL Budapest

Szagolj bele kedvenc tévéműsorod felvételének hangulatába, nézd a stand-up sztárokat karnyújtásnyi távolságból és fogyassz tömény humort vágatlanul!

Diótörő

Budapest Kongresszusi Központ

Nincs karácsony Diótörő nélkül! December 22-én Csajkovszkij klasszikusa különleges látványvilággal, az Ukrainian Classical Ballet előadásában kel életre a Budapest Kongresszusi…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!