Program


Tétova óda - Radnóti Miklós versei

Tétova óda - Radnóti Miklós versei

Zenés irodalmi est

Pomázi Zoltán (Bojtorján) estje

Aktuális előadások



Radnóti Miklós évtizedek óta nemzeti klasszikusaink egyike. Költészetének és költői nyelvének tisztasága, valamint rövidre szabott életének tragikus lezárása egyaránt hozzájárultak ahhoz a rajongással vegyes tisztelethez, amely munkásságát és alakját övezi.

Feleségének Gyarmati Fanninak halála után jelent meg kétkötetes naplója, amiben 1935-től írta le házasságuk történetét, A Tétova óda című zenés irodalmi esten, Pomázi Zoltán, a Bojtorján együttes énekes-gitáros zeneszerzője műsorában, a megzenésített versek között, ebből a naplóból is hallhatunk részleteket.

Az esten A költő legszebb szerelmes versei többek között a Tétova óda, a Levél a hitveshez, a Hetedik Ecloga és a Két karodban című alkotások is elhangzanak.

Kövess minket!


További ajánlataink


GOURMET NIGHT

Etele Cinema

Gourmet Night - Gourmet vacsora prémium moziélménnyel
Készen állsz egy igazán exkluzív élményre? Október 17-én bemutatjuk az első Gourmet…

TVRTKO a Föld körül

Országosan

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Az októberi előadás az 1890-es években Párizsban alkotó, haladó szellemiségű, magyar festőművész, Rippl-Rónai József (1861–1927) életével, munkásságával foglalkozik. Gimesy Péter…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!