Program


Test Lélek Szellem Egyensúlya Konferencia és Workshop

Test Lélek Szellem Egyensúlya Konferencia és Workshop

Az esemény időtartama: 9 - 20 óra

Aktuális előadások



Test Lélek Szellem Egyensúlya - Konferencia és Workshop

Érzed, hogy valami nincs rendben? Az állandó stressz, a kimerültség, a mindennapi kihívások túlterhelhetnek, és nehezen találod meg a belső nyugalmad. Talán már tapasztaltad, hogy a testi és lelki egyensúly hiánya milyen következményekkel jár: fejfájás, alvászavarok, érzelmi kimerültség, koncentrációhiány és az életöröm elvesztése.

Tudtad, hogy mindez összefügg a belső harmónia hiányával? Amikor a test és a lélek nincs egyensúlyban, az nemcsak az egészségünkre, hanem a kapcsolatainkra és az életminőségünkre is kihat. Az állandó szorongás, a fizikai tünetek és a kiégés mind annak jelei, hogy ideje változtatni.

A Testi-lelki-szellemi egyensúly Konferencia és Workshop pontosan ebben segít!

Csatlakozz hozzánk 2024. november 24-én a Lurdy Ház 3-as termében, ahol egy inspiráló és interaktív napot tölthetsz el a Test Lélek Szellem Egyensúlya jegyében!

Neves előadók – köztük Peller Mariann, Bagdy Emőke, Csirmaz Luca, Molnár Mónika, Mosonyi Darinka (dietetikus) és Sipos Szilvia – várnak, hogy megoszthassák veled szakértelmüket és tapasztalataikat.

Kapunyitás:9:00

Első előadás:10:00

Kerekasztal beszélgetés:18:00

A nap során előadások, interaktív workshopok, és szünetek váltakoznak, ahol lehetőséged lesz betekinteni az egészséges életmód és a test lélek szellem egyensúlyának harmónia világába.

A testi-lelki szellemi egyensúly Konferencia és Workshop víziója egy olyan közösség megteremtése, ahol az emberek tudatosan törődnek testi, lelki és szellemi jólétükkel. Célunk, hogy a résztvevők olyan tudással gazdagodjanak, amelyek hosszú távon segítik őket egy harmonikus és egészséges élet kialakításában.

Célunk, hogy minden egyes látogató úgy távozzon rendezvényünkről, hogy konkrét eszközökkel, inspirációval és motivációval legyen felvértezve a testi-lelki-szellemi egyensúly megteremtéséhez és fenntartásához a mindennapokban.

Töltsd fel energiáidat, és készülj 2025-re egy új szemlélettel!

 

Gyere el, és légy részese ennek a rendezvénynek, ami csak rólad szól!

 

10:00-10:45

Mosonyi Darinka

11:00-11:45

Molnár Mónika

12:00-13:00

Ebédszünet

13:00-13:45

Sipos Szilvia

14:00-14:45

Csirmaz Luca

14:45-15:30

Szünet

15:30-16:15

Peller Mariann

16:30-17:15

Dr. Bagdy Emőke

17:15-18:00

Szünet

18:00-19:00

Kerekasztal beszélgetés

 

Kövess minket!


További ajánlataink


Ismerd meg velünk a budavári zsidóság közel 800 éves történetének eseményeit és helyszíneit!

A Rejtélyes történelem című sorozat kevésbé ismert, vagy ismertnek vélt, de sokszor tévhitekkel övezett történeti esemény nyomába eredve vizsgálja a…

Fedezd fel velünk az erőművészet gyöngyszemét és barangoljuk be együtt az egykori November 7. Hőerőmű ipari monstrumait!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!