Program


Termékenység Hete rendezvénysorozat / Örökbefogadás vagy petesejt donáció. Melyik az én utam?
2

Termékenység Hete rendezvénysorozat / Örökbefogadás vagy petesejt donáció. Melyik az én utam?

A 2024-es Termékenység Hete programsorozatunk második napján megismerhetitek Pánczél Zsókát és a LilyMed Termékeny Tudat programját. Nehéz döntésekben is szeretnénk fogni a kezeteket és megfelelő empátiával, információval segíteni a számotokra legmegfelelőbb döntés meghozatalában.

Aktuális előadások



Informálódom, mérlegelek majd döntök! Ha már döntöttél és elindultatok az úton, gyermeketek érkezésével pedig családdá váltatok. Azonban nem tudjátok kinek és hogyan meséljetek az útról. Nem jönnek a szavak, amikor a gyermeketek kérdez. Szeretnénk bemutatni olyan mesekönyvet, technikákat és segítő tanácsokat adni, amivel könnyebbé tehetjük ezt a kommunikációt számotokra.

Időpont: 2024. november 07, 15:00 - 18:00

Helyszín: LilyMed Termékenységi Magánrendelő, Budapest, Tinódi utca 1-3/C lépcsőház, földszint 4.

NYEREMÉNYJÁTÉK

Legyen tiéd az ingyenes ERA teszt, melynek értéke 200 000 Forint. Ehhez annyit kell tenned, hogy eljössz az idei Termékenység Hete egyik workshopjára. A fődíjat november 9-én sorsoljuk ki a záróeseményen a program résztvevői közül. (A fődíj nem tartalmazza a mintavétel díját és az ultrahangot/konzultációt!)

ELŐADÁSOK

Pánczél Zsóka az örökbefogadásról Előadó: Pánczél Zsóka - örökbefogadási és perinatális szaktanácsadó

Petesejt donáció: tévhitek és érdekességek Előadó: Repromeda és Dr. Tóth Alexandra - szülész- nőgyógyász szakorvos és meddőségi specialista
 Megismerhetitek a petesejt donációs folyamatot egy kicsit másképp. Készülünk általános információval a donor kiválasztásról, a szűrésekről. A fagyasztott petesejtbankok sem ördögtől valók, így foglalkozunk velük, valamint bemutatunk nyílt és anoním donációs rendszereket, tapasztalatokkal.

Hogyan beszéljek erről a gyermekemmel? Előadó: Pánczél Zsóka - örökbefogadási és perinatális szaktanácsadó
 Mind örökbefogadás és petesejt donáció esetén segítő meséket, könyveket, ötleteket és gyakorlatokat ismerhettek meg ezen az előadáson.

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Kövess minket!


További ajánlataink


GOURMET NIGHT

Etele Cinema

Gourmet Night - Gourmet vacsora prémium moziélménnyel
Készen állsz egy igazán exkluzív élményre? Október 17-én bemutatjuk az első Gourmet…

Mikulásvonat a Gyermekvasúton

Hűvösvölgy -Gyermekvasút

A Mikulás és segítői, a krampuszok december 6-án, 7-én és 8-án ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a…

Nevezhetjük Európa ékszeres dobozának is Csehországot, hiszen a csöppnyi ország tengernyi szépen megőrzött történelmi várossal, látnivalóval, természeti nevezetességgel büszkélkedik.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!