Program


TATRAN (IL)

TATRAN (IL)

A koncertet megelőzően egy órás workshopot tart a zenekar.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 30. csütörtök, 20:00

A TATRAN 2011-ben alapított instrumentális trió, melyet Tamuz Dekel, Dan Mayo és Offir Benjaminov alkot. A zenekar kiemelkedő élő fellépései először Tel Aviv underground zenei körében szereztek rajongókat, majd nem sokkal később nemzetközi elismerést is kaptak.

A TATRAN egyedülálló és újító zenei jelenség, amely folyamatosan tágítja a művészeti határokat. A tel-avivi zenei közösség úttörőként tekint rájuk innovatív zenei megközelítésük miatt. A trió újragondolta a hagyományos gitár-basszus-dob felállást, mesterien alkalmazva különféle hangmanipulációs technikákat, akusztikus és elektronikus eszközökön egyaránt. Részletes kompozícióik precíz elrendezéseikkel varázslatos élményt nyújtanak, amely feszegeti a lehetőségek határait. Zenéjük képzeletbeli és expresszionista, mély kapcsolódásokkal a post-rockhoz, elektronikához, modern jazzhez és klasszikus zenéhez.

Zenei világuk a gyönyörűtől a nyugtalanságig terjedő érzelmeket kelt.

2023-ban a TATRAN együttműködik a legendás Star Wars franchise-szal, hogy elkészítse a különleges zenei alapokat a várva várt "Jedi Survivor" videójátékhoz. A projektet az EA, a Respawn Entertainment és a Disney együttműködésében hozták létre, összekötve a TATRAN sajátos hangzását a Star Wars lenyűgöző világával.

A koncertet megelőzően egy órás workshopot tart a zenekar.
Tamuz Dekel - gitár
Offir Benjaminov- basszusgitár
Dan Mayo - dob

Ajánlatunk


Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja, Robert, aki Jacqueline titkos szeretője. A másik vendég Brigitte, Bernard titkos szeretője. A ház ura feleségének úgy állítja be a dolgot, mintha Brigitte Robert párja lenne..

Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán – zenés játék –

Seregi László / Goldmark Károly / Hidas Frigyes A MAKRANCOS KATA Balett két felvonásban

Kövess minket!


További ajánlataink


Recirquel: Paradisum Szép

Müpa Sátor

A Recirquel legújabb produkciója, a Paradisum Magyarországon a 2024-es Liszt Ünnep programjában mutatkozik be a Müpa Sátorban. Jegyek már kaphatók!

A Magyarul Szeretjük Zenekar, a magyar zenei korszakok lenyomatát mutatja be önálló koncertestjén szeptember 28-án, este 19.00 órakor a Ram…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!