Program


Takáts Tamás Blues Band koncert

Takáts Tamás Blues Band koncert

Kapunyitás: 19:00
Vendég: B3 Blues Project 19:15
Takáts Tamás Blues Band 20:00

 több...

Aktuális előadások



Takáts Tamás Blues Band – 34 év Rock & Roll

Az ország egyik legkiválóbb énekese, a Karthago, a Senator és az East frontembere, Takáts Tamás 1990-ben hozta létre saját zenekarát, a Takáts Tamás Dirty Blues Band-et, Gál Gábor gitárossal.
Az amerikai blues és a magyar rock legjobb hagyományait ötvözik karakteres dalaikban.
Takáts Tamás (aki az éneklés mellett szájharmonikán is játszik), Gál Gábor-gitáros, Tóth
Károly dobos, valamint Patyi Sándor basszusgitáros ( állandó helyettes: Péterfí Attila NOX ) „Optimizmus, búfelejtés, rock and roll!” – ahogyan Takáts Tamás szokta mondani.
A B3 Blues Project eredetileg egyetlen alkalomra állt össze egy miskolci klub tulajdonosának ötlete nyomán, azonban annyira jól sikerült a bemutatkozás, hogy fél évente megismétlésre került a koncert. A zenekar neve (némileg ironikusan) a világhírű G3 koncertek mintájára épül.
A koncepció lényege az volt, hogy 3 miskolci blues gitáros a saját kedvenc dalait bedobta egy közös listába, és mindenki eldöntötte, hogy melyikben szeretne együtt zenélni a többiekkel. A dob-basszus alap állandó maradt és miután repertoár annyira szerteágazó stílusú,  egy női és egy férfi énekessel zajlottak a fellépések. A koncerteken  időnként neves  vendégek is tiszteletüket tették, többek között két olyan magyar blues gitáros is, mint Benkő Zsolt (Herfli Davidson, Harakyru Band, Garda-Benkő duó stb.) és Gál Gábor (Takáts Tamás Blues Band). A formáció érdekessége, hogy sohasem lépett fel kétszer ugyanabban a felállásban.
Az egyik alapító gitárost az élet más területre sodorta, így a projekt évekre alvó üzemmódba került, azonban a 2024-ben, a Katowicében megrendezett "V4" elnevezésű blues fesztivál felkérésére újra aktivizálódott, és nagy sikerrel képviselte Miskolc városát az eseményen.

A formáció jelenlegi felállása:

Kántor Boglárka - ének
Csontos Péter - ének, gitár
Minyó Ákos - basszusgitár
Nagy Ferenc - dob
Jónyer András - gitár
Kurucz Attila - gitár

 

Kövess minket!


További ajánlataink


Liszt: Szent Erzsébet legendája - A Liszt Ünnep nyitókoncertje / LISZT ÜNNEP 2024 Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Liszt Ferenc "Szent Erzsébet legendája" oratóriumával indul a 2024-es Liszt Ünnep. Magával ragadó nyitókoncert a klasszikus zene kedvelőinek!

Amélie Csodálatos Élete

Erkel Színház

Amelie csodálatos élete filmzenei est a Grammy díjra jelölt Claudio Constantini és zenekara előadásában! - 24 évet vártunk rá!

A Liszt Ferenc-díjas Corpus Harsona Kvartett koncertje

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!