Program


Szeretet és megbocsájtás - Csehi István előadása

Szeretet és megbocsájtás - Csehi István előadása

Csehi István előadása, nem csak a karácsonyi ünnepek fényében

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 14. csütörtök, 18:00

Szeretet és megbocsájtás - a valódi béke kulcsai
    
A Karácsonyt megelőző időszak több szempontból különleges: a várakozás, az izgatott készülődés mellett talán ilyenkor jut a legtöbbször eszünkbe, hogy mennyire hiányzik valaki, akivel korábban szoros kapcsolatunk volt, de egy sérelem miatt eltávolodtunk. Ilyenkor ötlik fel bennünk, hogy milyen jó lenne megbocsájtani és újrakezdeni, de hogyan is kell azt csinálni?

Létezik-e megbocsáthatatlan bűn? Képesek vagyunk-e valóban elfelejteni a minket ért sérelmeket? Miként kötnek minket a régóta hurcolt sérelmek ahhoz, aki megbántott minket? Hogyan teremthetünk békét önmagunkban és a környezetünkben?

Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Csehi István, a Napfényes Gyógyközpont egyik vezetője és terapeutája.

Gyere el, hogy ez a Karácsony más lehessen, mint a többi!

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

Kövess minket!


További ajánlataink


A Magyarul Szeretjük Zenekar, a magyar zenei korszakok lenyomatát mutatja be önálló koncertestjén szeptember 28-án, este 19.00 órakor a Ram…

SIX Szép

Madách Színház

Hat feleség, hat különböző személyiség, hat rendhagyó életút. Mégis mindannyian ugyanazt a férfit választották, és kettejük kivételével nem élték túl…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!