Program


Szépség és a szörnyeteg - TáncMese-VSG Táncszínház

Szépség és a szörnyeteg - TáncMese-VSG Táncszínház

CSALÁDI GYERMEKSZÍNHÁZ

Aktuális előadások



2024. december 8-án, vasárnap 10 órától a SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG című családi gyermekszínházi előadást láthatják az érdeklődők a a KMO-ban, a TáncMese - VSG Táncszínház jóvoltából.

A KMO és a VSG Táncszínház közös célja nem más mint, hogy meseelőadással minden gyermekhez eljuttassuk a színházi kultúrát.

A mese mottója és egyben az előadás utolsóként elhangzó mondata: "NE FELDJÉTEK, A BELSŐ SZÉPSÉG MINDEN KÜLSŐSÉGNÉL RAGYOGÓBB, ÉS TÖBBET ÉR MINDEN KINCSNÉL!"

Az elsőre talán félelmetes szörny karakter az előadás során előbb kissé talán sajnálható, majd később egyre inkább megszerethető lénnyé változik.

Az előadás semmiképpen sem félelmetes, hanem csakis izgalmas, az izgalmak mellett pedig rengeteg humorral meséli el mind a fiúknak, mind pedig a lányoknak sok titkot és élményt tartogató közismert történetet.

KERTÉSZ PÉTER Jászai díjas színművész rövid de ízes átvezető narrációi, az Egyesült Államokból érkezett maszkok és a színházi jelmezek, a látványos háttérvetítéses díszletek és a klasszikus zenei aláfestés valódi nagyszínházi élményt biztosít.

Rendező-Koreográfus: Vass Sándor Gergely

Kövess minket!


További ajánlataink


Gyöngyhajú Lány Legendája - OMEGA musical

TBG Production, Pécs Lauber Dezső Sportcsarnok

Gyöngyhajú Lány Legendája - Omega musical október 11-én Pécsen a Lauber Sportcsarnokban! A színpadon 22 ExperiDance táncos, a mikrofonoknál 5…

A felkavaró történet főszereplőjének, Majának egy fájdalmas veszteséggel kell szembenéznie – a feldolgozás és az elfogadás során azonban sok minden…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!