Program


SlovenijaJazz & Beyond | Zhlehtet (SI)

SlovenijaJazz & Beyond | Zhlehtet (SI)

A szlovén zongorista, zeneszerző és producer, Rok Zalokar vezetése alatt álló Zlehtet kollektíva különféle felállásokban mutatja be az akusztikus és elektronikus zene, kortárs és népzene egyedi ötvözetét.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 22. csütörtök, 20:00

2022-es, Portals Vol. 1 című albumukat hazájukban a kritikusok az ország legjobb albumai között tartják számon. Ezt tavaly a Poletje Loops követte, amely élő felvételeket tartalmaz valamennyi inspiráló helyszínről, ahol az együttes megfordult, jazzkluboktól egészen pszichedelikus fesztiválokig, míg a küszöbön álló Podhod fokozatosan formálódó, meditatív zenei anyagokra összpontosít. Februári turnéjuk keretében a Zhlehtet tagjai a Portals nemrég megjelent második részét ismertetik meg a közönséggel, amely jazzkvintettre született kompozíciókat tartalmaz.

Közreműködik:

Lenart De Bock - szaxofon, fuvola
Boštjan Simon - szaxofon
Rok Zalokar - zongora, szintetizátor
Jošt Drašler - nagybőgő
Žiga Smrdel - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

Kövess minket!


További ajánlataink


Lajtha Fesztivál

Lajtha Ház, Bicske

Komoly- és népzenei koncertek, filmkülönlegességek és családi programok várják a közönséget szeptember 6-8. között a magyar géniusz emlékének szentelt Lajtha…

A hattyúk tava

Magyar Állami Operaház

Csajkovszkij első balettje talán a legkedveltebb klasszikus darab a balettirodalomban: a nősülni kénytelen herceg és a hattyúvá varázsolt lány szerelmének…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!