Program


Sisi karácsonya

Sisi karácsonya

Janza Kata és Mészáros Árpád Zsolt ünnepi gálakoncertje a Schönbrunni kastély adventi vásárába repít bennünket!

,,Csábító forgatag, minden oly szép, varázs és fény, ez Bécs!"  több...

Aktuális előadások



Élje át az ünnepi bécsi adventi vásár forgatagát egy meghitt gálakoncerttel! A két művész  lélekmelengető dalokkal készül ikonikus szerepeikből és a témához illő karácsonyi dalokból! A Sisi karácsonya ünnepi gálakoncerten a forró puncs illatától és a Schönbrunni hangulattól biztosan Bécsben érzi magát, ezzel teljessé téve a karácsonyi lelki készülődést! A bécsi forgatag sem teljes Magyarország kedvenc császárnéja nélkül, akit a Jászai Mari-díjas Janza Kata személyesít meg, több, mint 20 éve életben tartva a Sisi kultuszt országunkban. Öltöztesse ünnepi díszbe lelkét, hisz a bécsi karácsony most az Ön városába látogat! A zenei élményről a Sturcz Szmollbend gondoskodik! 

Kövess minket!


További ajánlataink


Diótörő

Budapest Kongresszusi Központ

Nincs karácsony Diótörő nélkül! December 22-én Csajkovszkij klasszikusa különleges látványvilággal, az Ukrainian Classical Ballet előadásában kel életre a Budapest Kongresszusi…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!