Program


Sergő Sára TELJESEN ODAVAGYOK lemezbemutató koncert

Sergő Sára TELJESEN ODAVAGYOK lemezbemutató koncert

Sergő Sára zenéje folkos, szívmelengető hangzásvilág. Hangja magával ragadó: népi hangzása, bársonyossága, mondanivalójának fontossága, mind-mind összeadódik a dalaiban. Dalszerzőként csempészik örömet a mindennapokba, kúszik a bőrünk alá, az emberekért Teljesen Odavan, időnként pedig megérkezik a Hajnali Hévvel.



 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 21. csütörtök, 19:00

2023. szeptember 1-jén jelent meg Sergő Sára első szólóalbuma “egyszálgitáros”, kissé bossa-novás, de néhol az eddigiektől eltérő stílusban “Teljesen odavagyok” címmel, ahol a dalok különböző női sorsokról mesélnek: néha mély fájdalommal, akár bohókás, balatoni retro hangulatban, vagy illegálisan csábítóan. A “Teljesen odavagyok” dalaiban találunk hivatását kereső, párkapcsolati válságban szenvedő, sorsától elmenekülő, de hálát adó és a világra nyitott (szemű/szívű) női karaktereket is. Sára néhány dalát egy-egy novellával fűszerezte meg, melyek az albumon is hallhatóak.

Szerinte legfőképpen az egykor tanult népdalok, sanzonok és a kortárs magyar alternatív zene szövegei és dallam világa (Kollár-Klemencz László, Kaukázus, 30Y, Hiperkarma), a magyar beatkorszak nagyjai (Illés, Koncz Zsuzsa, Zorán, Kovács Kati) és a 30-as évek sanzonjai (Karády Katalin) hatnak rá alkotásaiban.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Kövess minket!


További ajánlataink


Recirquel: Paradisum Szép

Müpa Sátor

A Recirquel legújabb produkciója, a Paradisum Magyarországon a 2024-es Liszt Ünnep programjában mutatkozik be a Müpa Sátorban. Jegyek már kaphatók!

A zeneimádó - bemutató - Danubia Zenekar Szép

Budapest Music Center

Ha minden napod zenével kezdődik, a buszon, az iskolában, a mosdóban vagy dolgozatírás közben is zenét hallgatsz, ha minden esőből,…

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!