Program


Saját kéz - Sopsits Árpád költői estje

Saját kéz - Sopsits Árpád költői estje

" .. Én a verseimet mindig mondásra, elmondásra, hangzásra írom, nem könyvnek, csak olvasnivalónak, hanem ha nem hangzana nagyképűnek éneknek, énekeknek .. "

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 7. kedd, 19:00

„Egy hosszú belső költői út állomásaival közönség elé állni nekem, akinek ebben nincs sok tapasztalata elég komoly és felelősségterhes kihívás…ezért olyan útitársakat választottam magam mellé, akikkel már dolgoztam, van akivel nem is egyszer, akik inspiráltak, akik elviselték a botladozásaimat, akik   azonkívül hogy elképesztően tehetségesek, mindig többet nyújtottak a saját szerepeik megformálásán, hogy egy előadás, vagy film vagy akár csak egy próbafelvétel igazi minőségében megszülethessen. Akikkel az adott ügy, munka fontosabb volt, minthogy mi éppen egymással hogyan állunk. Számomra ez a legmélyebb bizalomról szól, mert 50 év verseit kik, hogy szólaltatják meg nekem nagyon nem mindegy. A versek, amiket ezen az esten hallani fognak az ő választásuk…az ő rezgésük, az ő értelmezésük…örülök, hogy mindegyikük első szóra vállalta a felkérést…

Én a verseimet mindig mondásra, elmondásra, hangzásra írom, nem könyvnek, csak olvasnivalónak, hanem ha nem hangzana nagyképűnek éneknek, énekeknek... Én eddig mindig a saját belső hangomon hallottam ezeket a szövegeket… de ma este igazi szomjjal, kíváncsisággal és nem kis szorongással várom ezt a hat tónusú, hatszólamú hangzást és kérem Önöket, hogy jöjjenek velünk, mint útitársak, hogy az én saját kezem… ha csak egy estére is mindegyikőjük saját keze, bőre, szíve, agya lehessen, vagy álcaruhája.  Kérem nyugodtan sajátítsák csak ki és legyenek rá féltékenyek."

Sopsits Árpád

Ajánlatunk


A Kowalsky meg a Vega zenekar a 2025-ös év koncertszezonját egy fergeteges nagykoncerttel nyitja meg február 8-án, a Papp László Budapest Sportarénában.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Kövess minket!


További ajánlataink


A Mindenható Alföldi Róbert bőrébe bújva eljön, hogy bemutassa az aktualizált Tízparancsolatot. Isteni végjáték, a Kultúrbrigád produkciója a RaM-ArT Színházban!

Queen Of The Night - Whitney Houston Show From London West End

KoncertM, Erkel Színház, Kölcsey Központ Nagyterem

Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről érkezik Magyarországra a díjnyertes QUEEN OF THE NIGHT SHOW, mely…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!