Program


ROAD

Aktuális előadások



ROAD

20 éves jubileumi nagykoncert

2024. december 28. (szombat), 20.00 – Papp László Budapest Sportaréna

 Jegyek kaphatók:

2024. július 3-án, szerdán 11 órától

 

Idén éppen 20 éve, hogy megalakult a hazai rockélet egyik legaktívabb formációja a Road.A többfelvonásos idei koncertsorozat végig a jubileumi ünnep jegyében zajlik, melynek nagyszabású fináléja a Papp László Budapest Sportarénát rengeti majd meg, 2024. december 28-án.

A két évtizedet megkoronázó 2024-es szezon, s majd mindennek végjátéka egy sokat megélt eddigi pályafutás csúcspontja, de a Road már évek óta méltán a rockszínpadok kiemelt attrakciója. A zenekar stílusát a kezdetektől jellemzi a klasszikus metál elemek és a modern rockzene elegye. Egyéb zenei utak felé nyitásukat példázza olykor népies motívumok megjelenése dalaikban, vagy az akusztikus repertoárjuk. Egyik legerősebb fegyverük a pozitív szemléletű szövegviláguk, amelyekben mindenkor egyenesen és hitelesen fogalmaznak az életükből merített témákból.

Hogy mi is lehet a „Rock’n’Road”-ként aposztrofált meghatározás? Valószínűleg az a rocker tűzével szeretés, néhol költői útkeresés, vagy ha az alkotó úgy akarja, a benzingőzzel robbanó erő, mely szinte hanyatt vágja hallgatóját. E szenvedélyes menetelés eredményeként mára olyan slágerek színesítik a banda életművét, mint a Nem kell más, a Fojts meg a sötétben, a Világcsavargó, a Megint nyár, a Nem elég, A jó reménység foka, vagy a legújabb, a Térfélcsere.

A sikeres tavaszi „Első felvonás” az Akusztik&Metal turné után azonnal berobbant a nyári „Második”, amelyben a fesztiválok és motoros találkozók vendégeként szórakoztatják közönségüket. – „Nincs üresjárat, jó kedvben, motiváltan turnézunk, de a koncertek mellett a stúdiómunkára is koncentrálunk, az új dalokra, klipek készítésére – meséli Molnár Máté, frontember. – A zenekar rajongója a motoroknak, ezért is nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a világ legrégebbi motorkerékpárokat gyártó vállalatának hazai hivatalos forgalmazója, a Royal Enfield Magyarország, idén májusban felkérte a ROAD zenekart a márka hazai nagyköveteinek, így a Benzin Legyen Tour 2024-gyel számunkra is még kedvesebb a jubileum éve.

Az ünnep viszont az évzáróval lesz teljes. A Máté-Goya-Imi-Tomi alkotta rock-kvartett pályafutása legnagyobb durranására készül az óév minden bizonnyal legveretősebb estéjén. A bandára jellemző erő és érzelmek különleges csomagolásban, a legnagyobb slágerekkel és meglepetésekkel 2024. december 28-án az Arénában.

A bejelentés videója:https://youtu.be/-GehmwthObs 

Jegyek kaphatók 2024. július 3-án, szerdán 11 órától

Kövess minket!


További ajánlataink


A Neoton Família a 80 as évek egyik legsikeresebb hazai pop együttese. Nemcsak itthon, de a világ számos országában jelentek…

XV. Vár Blues Fesztivál – Jimi Hendrix Fesztivál Fellépők: Hendrix Project, Message to Hendrix, Halper-Hendrix World

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!