Program


Rákász Gergely koncertorgonista - Tél

Rákász Gergely koncertorgonista - Tél

Vivaldinál minden több rétegben értelmezhető. A Négy Évszak TÉL koncertjében gyönyörűen sziporkázó hófödte táj felszíne alatt ott húzódik az emberi időskor metaforikus mélyrétege, amely a kandalló mellől derűsen mosolyog ránk, időtlen tanácsaival 300 év távlatából.
A zene is, az üzenet is kibomlik a koncerten, és felemeli a hallgatót.  több...

Aktuális előadások



Bach Pásztorjátéka pont azt a nyugalmat és egyszerűséget hozza el, amelyből ajándékoznunk illene magunknak és szeretteinknek is ebben a túlhajszolt világban.

Érkezik a 150 éve született nagyszerű angol szerző Gustav Holst zenéje, amely a Csillagok háborúját és a Gladiátort ihlette.
Naprendszerünk bolygói közül  (Bolygók szvit) megszólal a római főisten – Jupiter – az égi férfi és a vezérlő csillagunk, a szerelem és szépség istennője – az égi nő – Vénusz.
Kettősük a teremtett világ két arcát mutatja amely mindannyiunkban jelen van, és Rákász Gergely újonnan megjelent lemezének két siker darabja.

A karácsonyi csillogást a hangversenyen Pachelbel – Ünnepi kánonja és Bach – Jézus marad az én örömöm korálja gyújtja meg.

Éljük át együtt!

Kövess minket!


További ajánlataink


De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Kruder & Dorfmeister play The K&D Sessions Live Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A bécsi downtempo színtér legfontosabb duója, Kruder & Dorfmeister visszatért legfontosabb kiadványához, az 1998-ban megjelent The K&D Sessions című remixalbumhoz.

A Bagossy Brothers Company az első magyar zenekarként lépett fel az MVM Dome-ban, és adott felejthetetlen hangulatú, teltházas koncertet. A…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!