Program


Radics Gigi koncertje és fénygyújtás a finn Mikulással
6

Radics Gigi koncertje és fénygyújtás a finn Mikulással

Idén a nemzetközi hírű soul és R&B énekesnő, Radics Gigi kapcsolja fel a karácsonyi fényeket a finn Mikulással, Joulupukkival az Aria Hotelben. Az ünnepélyes pillanatokat bensőséges, meghitt hangulatú koncert kíséri, melyen az énekesnő világsztár zenészekkel való találkozásairól is mesél, korábban nem látott családi fotókkal és videófelvételekkel illusztrálva a történeteket.  több...

Aktuális előadások



Radics Gigi elmélyültebb művészi korszakát éli, nemcsak énekesnőként, hanem dalszerzőként is. Találkozásai az amerikai kortárs zenét meghatározó művészekkel – például Quincy Jones, Stevie Wonder, Dionne Warwick, Brandy – meghatározó élmények voltak karrierje során. A többszörös Grammy-díjas Quincy Jones nemcsak a Montreux-i Jazz Fesztiválra, de születésnapi ünnepségére is meghívta, ahol Gigi varázslatos hangja mindenkit lenyűgözött. Jennifer Hudson vagy Aretha Franklin örökzöldjei mellett megszólalnak majd Máté Péter és Cserháti Zsuzsa dalai, valamint Gigi egyik saját szerzeménye is.

A koncerten ezúttal is felcsendül az Aria Hotel saját Bogányi dizájner hangversenyzongorája, amely a Music Garden aulát ékesíti. Különleges meglepetésben is része lesz a koncertre látogató közönségnek, hiszen egyenesen Észak-Finnországból, a Lappföldről érkezik Joulupukki, az igazi finn Mikulás, hogy örömet szerezzen azoknak, akik hisznek benne. A koncert során Joulupukki és Radics Gigi ünnepélyes keretek között, közösen kapcsolja fel az Aria Hotel karácsonyi fényeit, jelezve az adventi időszak kezdetét.

Jegytípusok:

Koncertjegy, amely tartalmaz a koncertre való belépés mellett egy pohár pezsgőt vagy üdítőt.

Koncertjegy vacsorával,  amely tartalmaz a koncertre való belépés mellett egy pohár pezsgőt vagy üdítőt érkezéskor, valamint a menüt és a szervízdíjat. Az italokat az ár nem tartalmazza, azokat itallapról à la carte lehet rendelni.

Azoknak a vendégeknek, akik szeretnének a koncert előtt a helyszínen vacsorázni, az alábbi menüt kínálja a Café Liszt (a menü felszolgálása 18:00 órától kezdődik)

Előétel:

Spenótos kecskesajtkrokett, bodzás chilis méz, sültfokhagymás aioli, pirított pisztácia (v)

vagy

Bélszíntatár, habanero majonéz, gomba escabeche, ropogós salottahagyma, fenyőmag, grillezett kovászos kenyér

Főétel:

Grillezett kacsamell, polentakrém, sült cékla, marinált aszalt szilva, savanyított lilahagyma

vagy

Pirított gnocchi, csicsókakrém, erdei gombák, gesztenye, pecorino romano, gomba velouté (v)

Desszert:

Kakaós choux, kávés namelaka, mogyorós tejcsokoládé ganache, banán

vagy

Jázminteás panna cotta, vérnarancs cremeaux, citrusos kesudiómorzsa, grapefruit

 

Kövess minket!


További ajánlataink


GOURMET NIGHT

Etele Cinema

Gourmet Night - Gourmet vacsora prémium moziélménnyel
Készen állsz egy igazán exkluzív élményre? Október 17-én bemutatjuk az első Gourmet…

Az ország legtapasztaltabb protokoll szakembere azokról az illemszabályokról beszél, amik megkönnyítik a hétköznapi együttélésünket, de az üzleti életben is előnyünkre…

Christoph Eschenbach a nemzetközi zenei élet kivételes egyénisége, aki zongoristából vált magasan jegyzett karmesterré. A német repertoár egyik legizgalmasabb tolmácsolója,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!