Program


Queen Of The Night - Whitney Houston Show From London West End

Queen Of The Night - Whitney Houston Show From London West End

Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN OF THE NIGHT SHOW, amely minden idők egyik legnagyobb énekesnőjének zenéjét és életét ünnepli.

Aktuális előadások



Ez a magával ragadó produkció Whitney Houstonhoz méltó, csodálatos hangú énekesekkel, élő nagyzenekarral tiszteleg az ikon időtlen dalai előtt, amely világszerte lenyűgözte a közönséget és a kritikusokat.

Egy rendkívüli utazás során három évtized olyan örökzöld slágerei csendülnek fel, mint az I Wanna Dance With Somebody, One Moment In Time, I'm Every Woman, I Will Always Love You, My Love Is Your Love, So Emotional, Run To You, Saving All My Love, How Will I Know, Million Dollar Bill, The Greatest Love Of All, és még sok más dal.

"Whitney Houston minden idők egyik legnagyobb énekesnője, az hogy ebben a fenomenális showban énekelhetem ezeket a dalokat, számomra egy valóra vált álom” – Holly Bannis

Ben Hatton, a Cuffe and Taylor színházi turnékért felelős igazgatója elmondta: "Nagy örömünkre szolgál, hogy 2024-ben Magyarországra hozhatjuk a QUEEN OF THE NIGHT Show-t. A produkció a West Enden a kritikusoktól és a közönségtől egyaránt lelkes fogadtatást kapott, a közönség egyszerűen imádja hallgatni élőben ezeket a feledhetetlen dalokat csodálatos énekesektől”

„A showt tavaly Guildfordban néztük meg azért, hogy megbizonyosodjunk, ez egy különleges műsor és nyugodt szívvel mutathassuk be itthon a rajongóknak. A produkció elvarázsolt minket! Biztosan állíthatjuk, hogy olyan énekhangok szólalnak meg a showban, amilyennel itthon még nem találkoztunk! Gyönyörű ruhák, fantasztikus fények, elképesztő hangulat. Felemelő és méltó tisztelgés a nagy ikon előtt. Elvarázsol és elrepít Whitney Houston világába. Felejthetetlen élmény marad.” KoncertM

A Whitney - Queen Of The Night egy kihagyhatatlan este, amely minden idők egyik legsikeresebb zenei előadója előtt tiszteleg, szenzációs szereposztással.

„Szívet melengető varázslatos tisztelgés” – Birmingham Mail
„Minden hang tökéletes” – Musical Theatre Review

Kövess minket!


További ajánlataink


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Szentendrére!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!