Program


POGÁNY INDULÓ

POGÁNY INDULÓ

A Pogány Induló 2024. március 2-án az MVM Dome színpadán is bemutatkozik!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 2. szombat, 20:00

POGÁNY INDULÓ

Jegyek kaphatók:
2023. november 10-én (pénteken), 11 órától

Hogyan figyeljük a hazai koncertélet alakulását, már egyáltalán nem lepődünk meg azon, ha egyik pillanatról a másikra az ország legnagyobb előadóhelyszínein olyan hazai sztárok jelennek meg, amelyekről keveset vagy egyáltalán nem hallottunk. Közéjük tartozik Szirmai Marcell, azaz a Pogány Induló is, aki ezúttal az ország legnagyobb fedett csarnokának színpadát veszi be 2024 tavaszán.

Vajon miért rajonganak már több tízezren egy olyan srácért, aki csak néhány hónapja lépett be a felnőttkorba? Az egyik ilyen tulajdonsága az őszinteség. Szirmai Marcell, vagyis a Pogány Induló töretlen és egyre nagyobb sikere egyértelműen abban is rejlik, hogy nem játsza meg magát, ő valóban olyan a színpadon, mint a való életben, az általa írt szövegek hűen tükrözik az általa képviselt világot. Generációja érces hangjaként emlegetik, aki a „Megáll az idő” című első albumával visszahozta az „old school” rap dicsőségét a köztudatba, amire a hazai hip-hop szakma hamar fel is kapta a fejét. A Pogány Induló fellépésein gyakran feltűnik Ekhoe is. A két srác ugyanis jó barátként ismeri egymást, és a közösségi médiában „Kupak és Kubak”-ként emlegetett duó több közös dalt is készített már.

Pogány Induló, azaz Szirmai Marci igazi multitalentum, aki hegedűn játszott és szavalóversenyeken is indult, mielőtt a gimnáziumban rappelni kezdett. Egyedi orgánuma és szövegeinek rideg valósága azonnal tömegek figyelmét keltette fel.

A Pogány Induló 2024. március 2-án az MVM Dome-ban egy igazi nagykoncerten mutatja meg mit jelent embernek lenni, mit jelent fiatalnak és szabadnak lenni.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Kövess minket!


További ajánlataink


Snétberger Ferenc triplázik a VeszprémFesten!

VeszprémFest, Jezsuita kolostor és romkert

A prémium zenei fesztivál 2024-ben Snétberger Ferenc, Kossuth-, Liszt Ferenc- és Príma díjas gitáros művészetéből ad három napon át metszetet

DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!