Program


PénteK13 – The BlackBirds – John&George Memorial Beatles Show

PénteK13 – The BlackBirds – John&George Memorial Beatles Show

Ezen az estén John Lennon és George Harrison emléke és felejthetetlen dalai lesznek a középpontban, akik mindketten november hónapban távoztak az „égi nagyzenekarba”.

 több...

Aktuális előadások



A The BlackBirds együttesre 2004-es megalakulása óta jellemző a Beatles munkásságához való tiszteletteljes és alázatos viszonyulás. A Beatles és általában a zene szeretete az, ami eredetivé és ilyen sikeressé teheti a produkciót. Az elegáns megjelenés, a korhű színpadi ruházat nem mímelés és utánzás: a fiúk ezzel is megtisztelik a Beatles emlékét, a The BlackBirds közönségét, és persze magát az előadást. A The BlackBirds nem dolgozza fel a dalokat, hanem eredeti formájukban, koncertszerűen adja elő őket. Teheti ezt azért, mert olyan együttes életművét mutatja be, amely még ma is érdekes, értékes, hiteles és aktuális. Ezért adják elő a fiúk a dalokat koncertről koncertre, és hiszik, hogy ennek a zenének, és mindezen túl az igényes „élőzenének” értéke, jövője és semmivel nem helyettesíthető varázsa van.

Kövess minket!


További ajánlataink


MICHAEL - THE MICHAEL JACKSON SHOW FROM LONDON WEST END

Szeged Városi Sportcsarnok, Erkel Színház

Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael®, a neves producer, James Baker legújabb nagy sikerű díjnyertes…

NYÁRI KÁROLY - BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT - Családi Karácsony

Budapest Kongresszusi Központ

Családi karácsonyi koncert! Ünnepeljen együtt Nyári Károly felejthetetlen Budapesti Karácsonyi Koncertjén 2024. december 27-én a Kongresszusi Központban!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!