Program


PénteK13 – Sári Évi és Kocsis Dénes Adventi Musical estje

PénteK13 – Sári Évi és Kocsis Dénes Adventi Musical estje

A Madách Szinház ünnepelt művésze, Sári Évi musical színésznő és énekesnő olyan előadásokban főszereplő, mint: a Mamma Mia, a Vámpírok bálja, a We Will Rock You, a Sakk Musical, az Apáca show és a most bemutatásra kerülő Pretty Woman musical.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 8. péntek, 19:00

Valamint minden évben találkozhat a közönség mosolyával és hangjával a Szegedi Szabadtéri játékokon is. Partnere, Kocsis Dénes a Budapesti Operettszínház és Madách Színház kiemelkedő művésze, a Mozart, az Elfújta a szél, az Elizabeth, a Miss Saigon, az István a király, és a Puskás musicalek kiemelkedő szereplője. A fentiek alapján a koncertre érkezők egy igazán színvonalas és kivételes zenei élményekkel teli estét tölthetnek el a musicalcsillagok társaságában!

Ajánlatunk


2024-ben, immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár!

Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan fordulatot vesz, amikor megérkezik Carmennel az élen egy cirkuszi vándortársulat.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Kövess minket!


További ajánlataink


ÉVADINDÍTÓ AKCIÓ

az Orlai Produkciónál a Pozsonyi Piknik hétvégéjén!

20-50% kedvezmény a Jegy.hu-n 2024. szeptember 6. 13:00 órától szeptember 8. éjfélig az Orlai Produkció szeptemberi és októberi előadásaira. Új…

A Magyarul Szeretjük Zenekar, a magyar zenei korszakok lenyomatát mutatja be önálló koncertestjén szeptember 28-án, este 19.00 órakor a Ram…

Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!