Program


PBEST25 GÁLAKONCERT

PBEST25 GÁLAKONCERT

Március 6-án, a társulat huszonöt éves jubileuma apropóján egy gálaest keretei között előadjuk Önöknek a valaha bemutatott, összesen harminc előadásunkból válogatott legjobb, legnagyobb „slágereinket” - a Népi Rabléttől a Réka és az Oltatlanokig. Ilyen még nem volt! Ne hagyja ki! Szeretettel várjuk!…  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 6. szerda, 19:00

Tavaly ősszel lett huszonöt éves a társulatunk.
Aki ismeri vagy éppenséggel elejétől fogva figyeli a munkáinkat, tudja, hogy milyen fontos szerepet játszik a zene minden darabunkban, a kísérőzenéktől a betétdalokon át, egészen az operáinkig.
Régebben szokásunk volt, hogy előadások után a büfében, már barátaink és nézőink között, kellően emelkedett hangulatban újra elénekeltük az adott előadás legjobb vagy általunk legjobban szeretett dalait.
Március 6-án, a társulat huszonöt éves jubileuma apropóján egy gálaest keretei között előadjuk Önöknek a valaha bemutatott, összesen harminc előadásunkból válogatott legjobb, legnagyobb „slágereinket” - a Népi Rabléttől a Réka és az Oltatlanokig.
Ilyen még nem volt!
Ne hagyja ki!
Szeretettel várjuk! 
- Pintér Béla
 
Tervezett program:
19:00 kapunyitás
20:15-21:45 PBEST25 Gálakoncert
a koncert után buli a társulattal

A koncert közreműködői: Adorjáni Bálint, Baranyi Szilvia, Bede Péter, Bencze Sándor, Boldizsár József, Darvas Bence, Enyedi Éva, Fáncsik Roland, Fodor Annamária, Gálvölgyi János, Gombai Tamás, Herczenik Anna, Jankovics Péter, Jordán Adél, Kéménczy Antal, Kerényi Róbert, Messaoudi Emina, Nagy Ervin, Nagy-Abonyi Sarolta, Németh Szabolcs, Nyíri László, Pelva Gábor, Péter Kata, Pető Kata, Pintér Béla, Póta György, Rezes Judit, Sófalvi Kiss Csaba, Stefanovics Angéla, Szabó Kimmel Tamás, Szabó Zoltán, Szalontay Tünde, Szamosi Zsófia, Takács Géza, Thuróczy Szabolcs, Tóth József, Veér Bertalan, Veér Csongor

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a koncerten csak állóhelyek lesznek.

 

 

Ajánlatunk


A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában! A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból.

SIX Szép

Madách Színház

Hat feleség, hat különböző személyiség, hat rendhagyó életút. Mégis mindannyian ugyanazt a férfit választották, és kettejük kivételével nem élték túl…

Egy mindenre elszánt orvos meghódítja a színpadot! A misztikus thriller világsikerű Broadway-musical változata

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!