Program


Patkó Béla Kiki  Pop&Folk
2

Patkó Béla Kiki Pop&Folk

Patkó Béla Kiki – Pop&Folk koncert

A nyolcvanas évek egyik legsikeresebb zenekarának, az Első Emeletnek frontembere, szólóban folytatja. Hazánk egyik egyedülálló hangi adottsággal rendelkező énekese, szereti különlegességekkel kényeztetni közönségét. Így tesz most is, amikor egy régi álmát valósítja meg a RaM Colosseum színpadán.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 28. péntek, 19:30

Az énekes ötlete nyomán, a pop- és népzenei hangzás váltakozik és ötvöződik majd az előadás alatt, melyben segítségére lesznek vendégei, akik hangszereik egyedülálló virtuózai. Illényi Katica Liszt Ferenc díjas, Magyarország Érdemes Művésze, hegedűjátékával színezi majd a jól ismert dalokat, csak úgy, mint Fehér Zsombor furulyán, Ott Rezső harmonikán és Unger Balázs cimbalmon. 

A biztos zenei hátteret állandó zenésztársai, Berkes Gábor billentyűn, Hastó Zsolt dob és ütőhangszereken és Dandó Zoltán gitáron adják majd.

A Pop&Folk ízlésesen keveredik és alkot egységet a produkcióban, ahol elhangoznak majd az énekes legkedveltebb dalai, a múlt és jelen slágerei.  

Ének: Patkó Béla Kiki

www.patkobelakiki.com

vendégek:
Hegedű: Illényi Katica Liszt Ferenc díjas, Magyarország Érdemes Művésze
Furulya: Fehér Zsombor Kerekes Band
Harmonika: Ott Rezső Hangszeres polihisztor
Cimbalom: Unger Balázs CimbaliBand

közreműködnek:
Billentyű: Berkes Gábor
Dob, ütőhangszerek: Hastó Zsolt
Gitár: Dandó Zoltán

Ezen a napon, rendhagyó módon megnyitja kapuit a RaM Colosseumban található Rockmúzeum. Már 18 órától várja a koncertlátogatókat, akik megtekinthetik a magyar zene relikviáit valamint a MagyaRock hírességek csarnokát.

 

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

zenés játék két részben

Kövess minket!


További ajánlataink


De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Másnap - Beck Zoltán és Szűcs Krisztián koncertje - VárkertFeszt 2024 Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

„Tudathasadásos este: az előadók (Beck Zoli és Szűcs Krisztián) élnek, a szerzők (CsehTamás és Csengey Dénes) már nem." – Bérczes…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!