Program


Pan-Kreátorok / Nevetésterápia

Pan-Kreátorok / Nevetésterápia

Egész estét betöltő, fergeteges szórakoztatása mely, ha keressük múltbéli kötődéseinket, akkor talán leginkább a modern stand-up comedy műfajhoz rendelhető hozzá, de eme három nagy nevettetőnek köszönhetően ez most mégis valamiért másan izgalmasabb, interaktívan figyelemlekötőbb!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 27. szerda, 19:00

PAN-KREÁTOROK
Nevetésterápia

3 kiválóan lenyűgöző, ezerarcú előadó-színművész közvetlen találkozása a nézői rekeszizmokkal!
Andrássy Máté, Horváth Zoltán és Szabó Máté

Eegész estét betöltő, fergeteges szórakoztatása mely, ha keressük múltbéli kötődéseinket, akkor talán leginkább a modern stand-up comedy műfajhoz rendelhető hozzá, de eme három nagy nevettetőnek köszönhetően ez most mégis valamiért másan izgalmasabb, interaktívan figyelemlekötőbb!

Produkció az idei évben elnyerte és 2023 szeptember 07-én, a „Gazdaság Ünnepén”,
az Országház Főrendiházi Üléstermében átvehette az „ÉRTÉK ÉS MINŐSÉG NAGYDÍJAT”.

Itt kérem nincsenek sallangok, nincsenek sablonok!
Az organikus eredeti tehetségen túl, ami a jó színház alapja, nincs itt kérem semmi több klisé, semmi több csomagolás.

Három ember, fekete farmerban, fekete pólóban, fekete háttértakarás előtt, mindezt ráadásul mezítláb, és lám, a 2. óra végére a közönség számára mégis színessé válik a világ!
Újításuk lényegisége így egyáltalán nem a látványban, a jelmezben, a díszlet ötletes megoldásaiban keresendő, hanem eredetiségükben, humorukban, elő-és odaadásukban…

Saját megélt komikus élethelyzetek, velük megtörtént kulisszák mögötti események, szituációk, mindezt fűszerezve régről, nagy színészektől, színészekről fennmaradt anekdotákkal, színpadi sztorik melyeket még senki, soha nem hallott ebben a formában!
Lám, a kedves szívmelengetően nevettető leleplezés bizony történhet így is és nem csak a bulvármédia időnként nem egy alkalommal a tehetséges egyént sértő megközelítésében!

Műsorukból természetesen a zene sem hiányozhat, mindezt Horváth Zoltán pantomim mester mozgásnarrációjával kísérve (nos tisztelt Hölgyeim és Uraim ígérhetjük, hogy ilyet még tényleg soha nem láthattak…)!

A „tesztüzemen” túl vagyunk! A több tucat budapesti teltházas, sikeres előadás után a show országos körturnéra indul, reméljük Önökhöz is elérkezve, hisz a vidámság, legyen az észak, kelet, nyugat, vagy dél, mindenhol egyformán el kél kicsiny hazánkban!

A darab a TBG Pruductionnal való együttműködésben kerül bemutatásra.

Ajánlatunk


A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában is élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya, Michael Jackson előtt.

Gioachino Rossini A SEVILLAI BORBÉLY Opera két felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában! A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból.

A finom erotikával fűszerezett keserédes történet a századforduló Kolozsvárjának egyik jelentős intézményébe, a Gerendás házként elhíresült bordélyba kalauzolja a nézőt.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!