Program


Oltai Kata bemutatja - Jialing Zang: Total Trust

Oltai Kata bemutatja - Jialing Zang: Total Trust

Harmadik szem dokumentumfilmklub – Documentary film in english Oltai Kata bemutatja - Jialing Zang: Total Trust (2023, 90’)



 több...

Aktuális előadások



Ismét angol nyelvű vetítés lesz a terézvárosi multikultúra jegyében. A vetítés előtt Oltai Kata művészettörténész, a filmklub vezetője tart bevezető előadást magyarul és angolul, majd utána eredeti nyelven kínaiul (mandarin dialektus) és angol felirattal vetítjük Jialin Zang 2023-as dokumentumfilmjét a totális digitális ellenőrzésről, az állampolgárok állam általi megfigyeléséről, amely Kínában példátlan szinten valósul meg félelemtől, engedelmességtől és ellenállástól kísérve. A legmerészebb rémálmainkat is felülmúló mozi a kínai valóságról szól. Célja, hogy feltárja a mindent látó és mindent láthatóvá tévő hatalom által okozott társadalmi viselkedésbeli változásokat, és megmutassa, hogyan harcolnak bizonyos emberek az államhatalom visszaélései ellen.

Total Trust takes a visceral look at digital control in China where unprecedented levels of state surveillance prevail through trust, fear, obedience and resistance. It aims to explore the changes of social behaviors caused by an all-seeing society and finds its lasting power in the people who are fighting against the abuse of state power.

Director: Jialing Zhang

Producer: Knut Jäger, Michael Grotenhoff, Saskia Kress

Year: 2023

Country of production: Germany, Netherlands,

Duration: 97 minutes

Spoken language: Chinese (Mandarin)

Subtitles: EN

Production company: Filmtank, Witfilm

World Sales: Cinephil

Kövess minket!


További ajánlataink


Falun sem mindig békés az élet… Pláne nem egy rókával, aki tyúknak képzeli magát, egy nyúllal, aki gólya szeretne lenni,…

A Maynard-család, apa, anya és három örökbefogadott gyermekük boldogan tengetik a milliárdosok gondtalan életét. Amon, a családfő imád vadászni. Állatok…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!