Program


Ökoszolgálat - Szabó Gyula: Klímaszorongás

Ökoszolgálat - Szabó Gyula: Klímaszorongás

Mit kezdjünk az egyre sötétebb jövővel, ami a saját és még inkább gyermekeink jövőjét fenyegeti? Hogyan fordítsuk a negatív híreket, a bizonytalanságtól való félelmet aktív cselekvéssé? Gyakorlatok, praktikák, egymás történeteinek megismerése mind abban segít, hogy megtaláljuk saját magunk és közösségünk válaszait a kihívásra.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 19. kedd, 18:30

Klímaszorongás

Mit kezdjünk az egyre sötétebb jövővel, ami a saját és még inkább gyermekeink jövőjét fenyegeti? Hogyan fordítsuk a negatív híreket, a bizonytalanságtól való félelmet aktív cselekvéssé? Gyakorlatok, praktikák, egymás történeteinek megismerése mind abban segít, hogy megtaláljuk saját magunk és közösségünk válaszait a kihívásra. A világ nem ér véget, de nagyon más lesz, mint amit gondolunk. Várjuk nyitottan és felkészülten a változást!

A kedvezményes jegyeket csak a jegypénztárban lehet megvásárolni.

Ajánlatunk


A Bagossy Brothers Company az első magyar zenekarként lépett fel az MVM Dome-ban, és adott felejthetetlen hangulatú, teltházas koncertet. A közönségcentrikus, energikus koncertjeiről ismert csapat 2025 kora tavaszán ismét visszatér az MVM Dome falai közé, hogy egy újabb, erre az alakalomra tervezett egyedi látvánnyal és programmal kápráztassa el a közönséget.

Kövess minket!


További ajánlataink


Bagossy Brothers Company

MVM Dome

A közönségcentrikus, energikus koncertjeiről ismert csapat 2025 kora tavaszán ismét visszatér az MVM Dome falai közé, hogy egy újabb, erre…

Spiró György: Szappanopera

Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó Magyarországon? Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör meg,…

Az év egyik fénypontja 2024-ben is a Klasszikus karácsony, melyen a régit az újjal, a hagyományt az innovációval kapcsolja össze…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!