Program


Nyáry Krisztián vacsorával egybefűzött irodalmi estje – " Így ettek ők "

Nyáry Krisztián vacsorával egybefűzött irodalmi estje – " Így ettek ők "

Nyáry Krisztián vacsorával egybefűzött irodalmi estje – Gasztronómia és irodalom

 több...

Aktuális előadások



Második alkalommal találkozhat a közönség Nyáry Krisztián íróval a fehérvárcsurgói Károlyi

Kastélyban. A február végi, nagy érdeklődéssel kísért felolvasóest után ezúttal  egy gasztronómiai vacsorán vehetnek részt a kulináris élvezetek és az irodalom kedvelői.

A vacsora közben Nyáry Krisztián felolvas legutóbbi, Így ettek ők – Magyar írók és ételeik című könyvéből, majd a felolvasott részletek után személyes történetet is hallhatnak a vendégek az adott ételről vagy íróról.

Az Így ettek ők – Magyar írók és ételeik című kötetben találkozik a kastély két legőszintébb pontja: az étterem és a könyvtárak. Az irodalomnak épp olyan ősi témája a gasztronómia, mint a szerelem! Ezt bizonyítja például Krúdy kispörköltje, Kosztolányi habos süteménye vagy éppen József Attila sosem volt libasültje is. 30 író, 30 történet és kétszer annyi recept a kötetben – ezek alapján állította össze Bartos Gábor, a Károlyi-kastély séfje az október 19-i est menüjét.

Az est végén Nyáry Krisztián örömmel dedikálja legutóbbi vagy akár korábbi köteteit is. Az Így ettek ők – Magyar írók és ételeik című kötet a helyszínen megvásárolható.

 (A vacsorához bor à la carte rendelhető.)

Kövess minket!


További ajánlataink


Az ország legtapasztaltabb protokoll szakembere azokról az illemszabályokról beszél, amik megkönnyítik a hétköznapi együttélésünket, de az üzleti életben is előnyünkre…

TVRTKO a Föld körül

Országosan

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!