Program


NOX

NOX

A NOX 2025 tavaszán egy igazán látványos és vadonatúj műsorral készül, melyet március 22-én, az MVM Dome-ban mutatnak be!

Aktuális előadások



NOX

2025. március 22. (szombat), 20.00 - MVM DOME

 

A NOX 2025 tavaszán egy igazán látványos és vadonatúj műsorral készül, melyet március 22-én, az MVM Dome-ban mutatnak be!

A zenekar 2022-es visszatérő koncertje, amely telt házas közönséget vonzott a Budapest Sportarénába, a zenekar 23 éves történetének újabb diadalát jelentette. Az esemény óriási sikere nemcsak a rajongók lelkesedését tükrözte, hanem azt is, hogy a csapat továbbra is meghatározó szereplője a hazai zenei életnek. Azóta a zenekar sikert sikerre halmoz, bizonyítva, hogy energiájuk és kreativitásuk töretlen.

Az idei évben a NOX meghódította a Budapest Parkot is és fergeteges hangulattal örvendeztették meg közönségüket. A zenekar dinamikus előadásai és a közönséggel való különleges kapcsolata újra és újra bizonyítják, hogy miért tartoznak a magyar zenei szcéna élvonalába.

Azonban a NOX nem áll meg itt. 2025. március 22-én újabb mérföldkőhöz érkezik a csapat, hisz egy minden eddiginél nagyobb show-műsorral készülnek az MVM Dome színpadára, amely a zenekar történetében is példátlan lesz. Az esemény különlegessége, hogy vadonatúj, hazai színpadon eddig még nem használt látványelemekkel, páratlan színpadi effektekkel és a régi nagy slágereken felül új, még soha nem hallott dalokkal is gazdagítják a repertoárt. A rajongók egy olyan élményre számíthatnak, amely nemcsak a fülnek, hanem a szemnek is maradandó élményt nyújt majd.

A NOX zenekar mindig is híres volt innovatív megközelítéseiről, a táncszínházról és látványos, grandiózus előadásairól, de a 2025-ös MVM Dome koncert egy új szintet képvisel. Az előkészületek már gőzerővel folynak, hogy egy felejthetetlen estével ajándékozzák meg a közönséget, ahol a hagyományok és a modern zenei trendek találkoznak.

Készüljön mindenki a NOX legújabb diadalmenetére és ne maradjon le erről a zenekar életében is meghatározó eseményről, amely garantáltan a produkció eddigi leglátványosabb és legemlékezetesebb koncert-show-ja lesz!

Kövess minket!


További ajánlataink


ZÓRA – Beautiful Confusion Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a…

akár -20%
R. Strauss: Ariadne auf Naxos Jegyvásárlás

Hagyomány, hogy a BFZ évada új operaprodukcióval indul. Fischer Iván a legváltozatosabb műveket választja ki Mozarttól Monteverdin át Brittenig, és…

akár -25%
Beethoven / Chopin / R. Strauss - Concerto Budapest 24/25 V1 Jegyvásárlás

BEETHOVEN / CHOPIN / R. STRAUSS Bogányi / Szűcs / Fenyő / Keller

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!