Program


Nosztalgia bérlet:A doktor úr

Nosztalgia bérlet:A doktor úr

A legtöbbet játszott magyar drámaíró, Molnár Ferenc első színpadi művét 1902-ben mutatták be. A darab a békebeli hangulatot idézi, de a mai kor emberének is van üzenete. A doktor úrban mindenki keresi önmagát, keresi a siker lehetőségét, és ennek érdekében csal, hazudik, lop, játszik kisebb-nagyobb szerepeket.  több...

Aktuális előadások



A doktor úr
Vígjáték a Körúti Színház előadásában.

A legtöbbet játszott magyar drámaíró, Molnár Ferenc első színpadi művét 1902-ben mutatták be. A darab a békebeli hangulatot idézi, de a mai kor emberének is van üzenete. A doktor úrban mindenki keresi önmagát, keresi a siker lehetőségét, és ennek érdekében csal, hazudik,  lop, játszik kisebb-nagyobb szerepeket. Sárkány, a híres ügyvéd a legkülönbözőbb fogásokkal mindig eléri védence felmentését, bármilyen gazember is legyen az. Puzsér, a valaha látott legszimpatikusabb betörő már 18-szor ült börtönben, de „hű” segítőtársa Sárkánynak. Puzsér az igazság bajnoka, s a végén még talán az is kiderül, hogy ő az egyetlen gavallér és tisztességes ember a darabban.

Puzsér: Beleznay Endre, Dr. Sárkány: Lipták Péter, Sárkányné: Placskó Emese / Karaivanov Lilla, Csató fogalmazó: Oroszi Tamás, Marosiné: Farkasinszky Edit, Bertalan: Ráhm Dániel, Lenke: Figeczky Anna, Cseresnyés: Galambos Zoltán, Julis: Hertelendy Anna / Dékány Lilien, Rendőr 1.: Mak Dominik, Rendőr 2.: Bence Timur
Írta: Molnár Ferenc, rendezte: Galambos Zoltán

Műsoridő: 2,5 óra szünettel

Kövess minket!


További ajánlataink


REDŐNY

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház

A Redőny vicces és szórakoztató darab. A Redőny megrázó és elgondolkodtató darab. Hogyan lehetséges ez a paradoxon?

ANTITALENT RHAPSODY (Vendégelőadás) Szép

Art Színtér

Üresfejű költő, romantikus testéhez keresi vidám, tehetséges közönségét! Gyere vissza, hiányzol, mindenem tiéd! Popkultúra, abszurd humor, melodráma, tábortűz.

Minden normális, modern férfinak három menyasszony az ideális, csak légiutas-kísérők legyenek, és menetrend szerint elkerüljék egymást.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!