Program


Nők a kastélyban - tárlatvezetés

Nők a kastélyban - tárlatvezetés

NŐK A KASTÉLYBAN
A sétánk során olyan rendkívüli nőkkel ismerkedhetünk meg, akik maguk alakították sorsukat, ezáltal összefonódtak a kastély 300 éves történetével.

Időpontok:

október 7. 15:00

október 11. 13:30

október 18.…  több...

Aktuális előadások






Október a női egészség hónapja, amely célja, hogy felhívja a figyelmet a nőket érintő leggyakoribb betegségekre, ezen keresztül pedig a szűrővizsgálatok fontosságára. A Gödöllői Királyi Kastély nem csak időszaki kiállításával, de rendhagyó tárlatvezetésével is szeretne ehhez a kezdeményezéshez csatlakozni. A sétánk során olyan rendkívüli nőkkel ismerkedhetünk meg, akik maguk alakították sorsukat, ezáltal összefonódtak a kastély 300 éves történetével. Milyen karrierutat járt be Franziska Feifalik, Erzsébet királyné fodrásznője? Milyen bizalmi feladatokat látott el Ferenczy Ida? Kiről nevezték el Szadán a Lidianna kutat? Mennyit kereshetett egy nő az udvari konyhán? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak azok a vendégek, akik októberben ellátogatnak hozzánk.

Kövess minket!


További ajánlataink


2024-ben, immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!