Program


Népi gyógyászat - Gyógynövények kivonási eljárásai a népi gyógyászat és a hagyományok tükrében

Népi gyógyászat - Gyógynövények kivonási eljárásai a népi gyógyászat és a hagyományok tükrében

Az előadás a gyógynövények kivonási eljárásainak sokszínűségéről, a kivonatok felhasználhatóságáról és alkalmazásáról ad áttekintést. Ez a terület azért is izgalmas, mivel a hivatalos fitoterápiás vizsgakövetelményeken túlmutat.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 16. csütörtök, 17:30

Az előadás a gyógynövények kivonási eljárásainak sokszínűségéről, a kivonatok felhasználhatóságáról és alkalmazásáról ad áttekintést. Ez a terület azért is izgalmas, mivel a hivatalos fitoterápiás vizsgakövetelményeken túlmutat. Kiemelt fókuszt kapnak a népi és egyéb herbalista hagyományokban is fellelhető, illetve otthon is könnyen elkészíthető, alkalmazható, alkalmanként „modernebb formába öltöztetett” gyógynövényes készítmények. Továbbá bemutatásra kerülnek az ezek elkészítéséhez felhasználható legfontosabb gyógynövények, illetve az előadást gyakorlati bemutató is színesíti.

 

Mózesné Szikora Hilda fitoterapeuta, felsőfokú gyógy- és fűszernövény technológus oklevelét 2022-ben vette kézhez a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen. Az elmúlt több mint 20 évben a gyógynövények termesztése, gyűjtése mellett fitoterápián innen és túl is sok gyakorlati tapasztalatot szerzett a gyógynövények legkülönfélébb felhasználási területein a mindennapi gyakorlatban. 

 

Ajánlatunk


Joyce DiDonato régi barátja a Müpa közönségének, hiszen a világhírű amerikai énekesnőt nemcsak a Metropolitan-operaközvetítések sztárjaként láthattuk-hallhattuk sokszor az évek során, de önálló tematikus estjeivel (Drama Queens, Háború és béke, Éden) is háromszor fellépett már a Komor Marcell utcában.

Kövess minket!


További ajánlataink


ANDRÉ RIEU

MVM Dome

André Rieu, a világhírű "keringőkirály" Johann Strauss Zenekarával és nemzetközi szólistákkal 2025-ben visszatér Budapestre, hogy egy látványos új show-val nyűgözze…

akár -30%
BELLINI: A KALÓZ Opera/1 Jegyvásárlás

BELLINI: A KALÓZ Opera/1 Szép

Nemzeti Filharmonikusok

Csemege a romantikus operaritkaságok kedvelőinek: Bellini korai remeke, A kalóz a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar koncertszerű előadásában,…

Szörényi Levente – Bródy János ISTVÁN, A KIRÁLY (JUNIOR) A rockopera legnagyobb slágerei eredeti hangszerelésben, gyermekszereplőkkel

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!