Program


Négy nővér (Csortos)

Négy nővér (Csortos)

A Négy nővér intim családi portré, bensőséges utazás, amely lázadásról, erőszakról, testvériségről, megbékélésről szól, amely megkérdőjelezi társadalmunk alapjait.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 25. vasárnap, 11:00

Négy nővér / Les filles d’Olfa
francia-tunéziai dokumentumfilm, 107 perc, 2023
arab, francia és angol nyelven, magyar felirattal

Rendező: Kaouther Ben Hania
Szereplők: Hind Sabri, Eya Chikhaoui, Tayssir Chikhaoui, Olfa Hamrouni, Nour Karoui, Ichrak Matar
 
Olfa tunéziai nő, négy lánya anyja. Egy napon két idősebb lánya eltűnik, hatalmas űrt hátrahagyva a családban. Kaouther Ben Hania filmrendező hivatásos színésznőket kér fel az eltűnt lányok pótlására. A Négy nővér intim családi portré, bensőséges utazás, amely lázadásról, erőszakról, testvériségről, megbékélésről szól, amely megkérdőjelezi társadalmunk alapjait.

A Négy nővér világpremierje a világ legrangosabb filmfesztiválján, az ’A’ kategóriás Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában volt. Az alkotás végül a legjobb dokumentumfilm díját nyerte el, valamint három további elismerést is kapott. A Négy nővért Európai Filmdíjra jelölték a dokumentumfilm kategóriában, valamint Tunézia Oscar-nevezettje a nemzetközi film kategóriában. Az alkotás bejárta a világ filmfesztiváljait, s számtalan elismerést nyert világszerte.

Bemutató dátuma: 2024.02.08.
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Ajánlatunk


Tíz kortárs magyar író története a Budapest Bábszínház Nagyszínpadán. Történetek, amelyek lenyomatot adhatnak a korról, amelyben születtek, Szikszai Rémusz rendezében. 16+ 185 perc 1 szünettel

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

Kövess minket!


További ajánlataink


Showder Klub LIVE!

SYMBOL Budapest

Szagolj bele kedvenc tévéműsorod felvételének hangulatába, nézd a stand-up sztárokat karnyújtásnyi távolságból és fogyassz tömény humort vágatlanul!

Dohnányi bérlet 2024-25/2. – Táncvarázs

Zeneakadémia

Fedezd fel a lengyel, magyar és orosz zene világát! Bacewicz, Lutoslawski, Weiner és Rachmaninov művei izgalmas, drámai pillanatokkal és népzenei…

Mondhatni, ez egy Best of Cseh Tamás – Bereményi Géza műsor, kiváló színészekkel és zenészekkel, Hrutka Róbert hangszerelésében.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!