Program


N-Con - Nintendo nap - videojátékos esemény

N-Con - Nintendo nap - videojátékos esemény

2024. július 27-én, 10 órától a N-con - Nintendo napnak ad otthont a KMO Művelődési Központ, a Supermario4everblog és a Regamex közös szervezésében.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 27. szombat, 10:00

Az N-Con egy kifejezetten Nintendóra fókuszáló videojátékos esemény, melynek célja a Nintendo népszerűsítése, és hogy a rajongók összegyűljenek, együtt játszanak.

Új- és retro Nintendo konzolok egyaránt ki lesznek állítva, játékok kipróbálhatók. Lesz verseny is, méghozzá Mario Kart 8 Deluxe és retro Elektor Kalandor verseny keretében Super Mario Bros. játékokban mérhetitek össze a tudásotokat.

Gyere el, hozd el a barátaidat, találkozz hozzád hasonló Nintendo rajongókkal és érezzétek jól magatokat egy kellemes, családi közegben!

Részletek:
Helyszín: KMO Művelődési Központ, Kultúr-kamra terem
Időpont: 2024. július 27., szombat 10.00 - 17.00

Versenyek:

Mario Kart 8 Deluxe verseny
Ha már 200cc-n is sorozatban nyered a versenyeket, ha nagyon jól megy online ellenfelekkel a játék, akkor itt az idő, hogy versenyen is megmérettesd a tudásodat! A verseny egyenes kieséses rendszerben fog zajlani, egyszerre négyen játszanak VS-ben, és az első két helyezett jut tovább. Egy verseny négy pályából áll, ezeket a játék véletlenszerűen fogja kiválasztani. A karakter és a kocsi szabadon választható.  Az első három helyezett lesz díjazva, a nyereményeket a Game Park biztosítja.

Retro Elektor Kalandor verseny
Veterán Nintendo játékosok jól ismerik az Elektor Kalandor című műsort, mely a '90-es évek első felében generációkkal ismertette meg és szerettette meg a Nintendót és a Super Mario játékokat. Ennek emléket állítva rendezzük meg a retro Elektor Kalandor versenyt, melynek szabályai ugyanazok lesznek, mint a műsorban: Három perced van arra, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjts össze a klasszikus Super Mario Bros. játékban.

A legtöbb pontot összegyűjtött játékos Regamex ajándékcsomagot kap!

További információ:
Sz. Urbán Szilvia, tel.: 282-9752/0107 m., email: urban.szilvia@kmo.kispest.hu

Ajánlatunk


Ünnepi Gála a Magyar Operett Napja tiszteletére

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Wolfgang Amadeus Mozart / Gian Carlo Menotti BASTIEN ÉS BASTIENNE / A TELEFON Egyfelvonásos operák magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


MICHAEL

Szeged Városi Sportcsarnok, Erkel Színház

MICHAEL - THE MICHAEL JACKSON SHOW FROM LONDON WEST END
Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről…

Carmen

Budapesti Operettszínház

Szenvedély, csábítás, szerelem, vértpezsdítő zene, káprázatos látványvilág. Frank Wildhorn musicalje Homonnay Zsolt rendezésében az Operettszínház szeptemberi műsorán!

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!