Program


Múzeumok Őszi Fesztiválja a MODEM-ben

Múzeumok Őszi Fesztiválja a MODEM-ben

Madlen Desszert és Tortabutik & Maison Aux Pois & MODEM – csatlakozz te is a kultúra és gasztronómia fúziójához!

Aktuális előadások



Szeretettel várunk mindenkit október 26-án 17 órakor a MODEM-be a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretén belül! 

Az idei téma a gasztronómia, melyhez mi is csatlakozunk.

Vegyél részt Te is a Hanyas vagy? című generációkutatás szerint rendezett tárlatunk (földszinti kiállítótér) vezetésén, közben pedig élvezd a Madlen Desszert és Tortabutik ínycsiklandó süteményeinek kóstolóját, valamint a Maison Aux Pois gondosan válogatott borait. Ezek a különleges ízek szorosan összefonódnak a generációkkal, akárcsak a Hanyas vagy? című kiállításunk.

Tapasztald meg, hogyan jelenik meg a Boomer és a Z generáció a gasztronómiai élményekben, miközben felfedezed a művészet világát!

Madlen Desszert és Tortabutik:

A családi vállalkozást Anita és férje, Tóni vezetik, ahol a több mint 30 éves cukrásztapasztalat találkozik a letisztultsággal, eleganciával és minőséggel. Külföldi tapasztalataik Svájcban és Ausztriában tették őket a különleges édességek mestereivé, azóta is minden egyes tortát és desszertet egyedi módon, szívvel-lélekkel készítenek el. Náluk nincs két egyforma torta: minden kreáció a megrendelő egyéni ízlésére és elképzeléseire szabott, így válik minden egyes alkotás igazi kulináris élménnyé.

Maison Aux Pois:

Boraik az eleganciáról szólnak, többek között ezért is kapott a birtokuk francia nevet. Céluk kifinomult, letisztult stílusban bemutatni a termőhelyeiket. Az eleganciát, finomságot keresik olyan szőlőfajtákban, amelyek alkalmasak a termőhely bemutatására. Boraik 3 év alatt 17 nemzetközi érmet nyertek a világ legrangosabb borversenyein. 2024-ben Tokaji borászatként 4 érmet nyertek a boraik a világ legrangosabb, Decanter borversenyén, ezzel a legeredményesebb borászatok közé emelve a Maison aux Poist. Szintén idei büszkeségük, hogy a 2019-es Aszú boruk nem csak aranyérmet nyert a svájci Expovina borversenyen, hanem a kategória legjobbjaként, megnyerte a verseny legjobb édesbora díját is.

------------------------------------------------------------------------------

Maximális létszám: 50 fő

Az eseményre a létszám korlátozott, és a részvétel érkezési sorrendben történik.

Belépő: 2000 Ft

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy a programok során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Kövess minket!


További ajánlataink


Hurrá! Végre újra Budapesten a Garden of Lights varázslatos fény és multimédia-kiállítása, ahol elmerülhetünk a képzelet és a kreativitás világában!…

A Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központ (MÉM MDK) és az Iparművészeti Múzeum partneri együttműködésben létrehozott Kaesz otthonok című…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!